Harry Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 belzebub ale twoja etka to już nie jest etka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 belzebub ale twoja etka to już nie jest etka 8) a no i nie musiałeś pisać pięciu postów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 harry te 5 postow to nie bylo specjalnie...komp mi sie zwalil cos, wkurzylem sie i nacisnalem kilka razy wyslij a tu BUH tyle sie narobilo...:)a co do etki to ja wiem ze za jakis czas tylko silnik oryginalny zostanie hehehe :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 za jakis czas tylko silnik oryginalny zostanie hehehe :) Chyba ze zalozysz ten swoj "elektroniczny rozrusznik" :lol: :lol: :lol: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Chyba ze zalozysz ten swoj "elektroniczny rozrusznik" :lol: :lol: :lol:Buuuuuhahahahaha No już niedługo belzebub przerobi sobie na 4-suwa swoje moto i już nie będzie mógł nic pisać na fotum o 2T :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 harry wolalbym juz przerobic na diesla hehehehekonomiczny by byl 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Apropo dieslamam na kompie foty ETZ Diesel :lol: Czyli belzebub nie jesteś osamotniony w pomysłach i możesz śmiało działać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Kola o ktorych pisalem dostane w czwartek 10 lutego ale najprawdopodobniej bede mogl sie za nie zabrac dopiero pod koniec maja :P;);):P:P:( zakichana matura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czlowiek nawet kilku dni nie ma aby poswiecic je dla moto :cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 a moze jednak znajde jakis wolny weekend ... napalilem sie na te kolka...juz probowalem zalozyc - z przodem to bedzie pikus ( zdjac jedna tarcze bo na kiedo maja byc dwie i zfrezowac o jakis cm z tej strony co zdejmie sie tarcze ) i przod mozna juz zakladac bo nawet oska pasuje idealnie...gorzej z tylem bedzie bo wahacz jest troche waski i malo miejsca na zebatke zostaje ale mam nadzieje ze to tez jakos rozwiaze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Poprostu zdejmnij wahacz i go poszerz :lol: Troszke wiary w siebie, szlifierka, spawarka, czarna farbka i gotowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 jak sie tylko cieplej zrobi to zabieram sie do kombinowania :Pjak bedzie zrobione to zapodam na forum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip2233 Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 Witam!Ja wymyśliłem ostatnio żeby zamontować prednią"owiewkę" od jakiegoś enduro. W kilku Fighterach widziałem taki bajerek i fajnie to wyglądało. Jeśli ktoś opisał taki pomysł to sory ale nie chciało mi się czytac wszystkiego :DpzdrAHTOH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 tylnie kolo siedzi juz na swoim miejscu :)pozosatalo jeszcze zamontowanie przedniego ale to juz bulka z maslem...tylko jechac do goscia ktory ma tokarke dzieloną bo na zwykla za cholere nie wcisnie sie kola 16" i bedzie GIT !powiedzcie mi jak sie teraz zarzuca fotki na forum bo w odpowiedzi nie ma takiej opcji.i tak sie zastanawiam czy jest sens zarzucac footy dopiero zrobionego jednego kola czy dac jak zrobie oba... MZ JEST THE BEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 wszystko zrobione (tzn jeszcze malowanie dekielkow ale to maly szczegol ) foty sa na serwerze u LUKA.POZDRAWIAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 wszystko zrobione (tzn jeszcze malowanie dekielkow ale to maly szczegol ) A co z tylnym hamulcem? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi