Struna #28 Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 nie czesto spotyka sie xt na ulicach, nie jest za duzo tych motorkow, ale nigdy nie spotkalem sie ze zla opinia XT. Raczej sa chwalone jako "moto na poczatek". Ja polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 gdyby tylko była alternatywa xt 250... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Cześć, Miałem wcześniej Hondę XR 125 i na zimnym tak dziwnie odpalała a na ciepłym to wystarczyło musnąć guziczek i już chodziła :P a silniki chyba te same :icon_mrgreen: Ja to rozwiązałem tak ... jeżeli masz taki gaźnik że są dwie pozycje ssania to spróbuj włączyć tą wyższą, dodać troszkę gazu i powinna odpalić jak jest zimna i po 3 sek przęłącz na pierwszą pozycje ssania (już bez gazu powinna chodzić) no i dalej to tak jak w każdym moto, czyli żeby się rozgrzała i dopiero wyłączyć ssanie:) odpisz czy to działa u Ciebie. Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Struna #28 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 niestety u mnie to nie dziala... ;/ a jak odpali wkoncu na ssaniu i dodam gazu to zalewa swiece i gasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi