Luka Opublikowano 21 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 Na prostej moto zostawi praktycznie wszystko zakręt faworyzuje cztery koła. Cywilnym motocyklom sportowym znacznie bliżej do torowych motocykli, a niektórym nawet bardzo niewiele (Ducati 998RS, Fila czy teraz 999R), ale także nam do nich, bo mniej kasy to kosztuje, jak słusznie zauważył W max. Jednak porównanie wyników na tych samych torach motocykli moto GP z wyścigami samochodowymi wyraźnie pokazuje, że co cztery koła to nie jedno, ale zależy co kto lubi. Jak ostatnio Rossi opowiadał w wywiadzie o rozmowie z Michalelem Schumacherem, który mówił, że Formuła 1 jest już nie do doścignięcia przez motocykle i w ogóle jest taka fantastyczna. Vale zripostował, że my się przynajmniej wyprzedzamy! :wink: Raz kiedyś zapytany o porównanie do F1 powiedział, że za bardzo tego nie lubi, bo jest trochę zbyt nudne, za to podziwia rajdy i tych kierowców, którzy są chyba najlepsi na świecie. Sam spróbował się w rajdzie Wielkiej Brytanii, ale zakończył na 2 odcinku, bo zaszalał na nawrocie. Ma dla nich wielki szacunuek mimo iż jest mistrzem. A z innej beczki widziałem tez , jak bracia McRae skaczą na endurakach na torze i całkiem nieźle chłopaki to robią. :( Pozdro Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 22 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2003 ja tam widziałem kiedyś filmik jak R7 ścigało sie z bolidem formuły F1 (sauber) i yamaha wygrała.. a może to była tylko reklama...? :( Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi