szwarc Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Proponuję właśnie tutaj zamieszczać informacje na temat planowanych zlotów (terminy, miejsca) posiadaczy kawasaki i nie tylko. Jeśli ktoś by słyszał, że gdzieś tam ma się odbyć jakiś zlot - dobrze będzie jak wszyscy o tym będziemy wiedzieli. Wiem, wiem - na razie może za wcześnie - ale już nie długo. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Proponuję właśnie tutaj zamieszczać informacje na temat planowanych zlotów (terminy, miejsca) posiadaczy kawasaki i nie tylko. Jeśli ktoś by słyszał, że gdzieś tam ma się odbyć jakiś zlot - dobrze będzie jak wszyscy o tym będziemy wiedzieli. Wiem, wiem - na razie może za wcześnie - ale już nie długo. Pozdrawiam. Podnosisz ciśnienie :icon_mrgreen: właśnie deszcz rąbie po oknach . Chyba skonam do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Kosin nie bój nic, dasz rade.Zwłaszcza ze macie w sobotę degustować co nieco w Czechowni. Swoją drogą to warto by pomysleć o jakims vrockowym spotkaniu na Dolnym SLasku np. w Sławie lub innym jeziorkiem? Co ty ma to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 O widzicie ja na Dolnym Śląsku pisze się na pewno. Najlepiej tak jak mówisz na początek nad jakimś jeziorkiem. A może i kiedyś (w późniejszym terminie) w mojej miejscowości GRODZIEC - kiedyś były tu zloty motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Kosin nie bój nic, dasz rade.Zwłaszcza ze macie w sobotę degustować co nieco w Czechowni. Swoją drogą to warto by pomysleć o jakims vrockowym spotkaniu na Dolnym SLasku np. w Sławie lub innym jeziorkiem? Co ty ma to? Razem z plecaczkiem piszemy sie rękami i nogami, no i oczywiście kołami. :biggrin: Pozdrawiam. O widzicie ja na Dolnym Śląsku pisze się na pewno. Najlepiej tak jak mówisz na początek nad jakimś jeziorkiem. A może i kiedyś (w późniejszym terminie) w mojej miejscowości GRODZIEC - kiedyś były tu zloty motocykli. Grodziec, jak najbardziej, jeśli dżwigniesz temat załatwienia noclegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Najpierw chciałbym zobaczyć jakiś inny zlot - gdzie indziej - powiedzmy mój pierwszy - a potem będziemy gadać o zlocie w Grodźcu - co do noclegów - to myślę, że nawet byłbym w stanie załatwić noclegi na zamku za jakąś symboliczną opłatą - w końcu zna się kasztelana nie - a na takim zlocie (tylko sporym) on pokazowo mógłby nawet zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Birmingham, UK (dla bedacych w poblizu) :buttrock: od 22 listopada do 2 grudnia w NEC duuuuuzy motocyklowy pokaz , zapowiada sie ciekawie :icon_twisted: pozdro :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Osobiście mam ochote na Góry świetokrzyskie chociaz na 2 dni.....AAAAA i 16-18maj 2008 bedzie zlot miłosników Kawasaki ale kto ma ochote zapraszam Znalazłem na forum taką informację pomyślałem, że warto ją tu zamiścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Znalazłem na forum taką informację pomyślałem, że warto ją tu zamiścić.Mam pytanie do Piotra27.Gdzie ma się odbyć to spotkanie z cytatu w twoim poście???Jesteśmy z żoną zainteresowani:crossy: :biggrin: wyjazdem. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Ja też jestem zainteresowany - podawajcie tylko konkretne daty i miejsca (pewne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Mam pytanie do Piotra27.Gdzie ma się odbyć to spotkanie z cytatu w twoim poście???Jesteśmy z żoną zainteresowani:crossy: :) wyjazdem. pozdr Postaram się ustalić i napiszę jak będę coś wiedział konkretnego,mamy jeszcze trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 :icon_twisted: Witam wszystkich panów! Piotr zacytował mnie i zlot odbedzie sie w osrodku miejscowosc Soczewka (mazowieckie) wiecej na www.mojekawasaki.pl w zakładce zloty i imprezy motocyklowe. To młode forum dopiero sie rozkreca,ale poprzednia imprezka w Gizycku była przednia :icon_rolleyes: I mamy piekne koszulki kawasaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 :biggrin: Witam wszystkich panów! Piotr zacytował mnie i zlot odbedzie sie w osrodku miejscowosc Soczewka (mazowieckie) wiecej na www.mojekawasaki.pl w zakładce zloty i imprezy motocyklowe.To młode forum dopiero sie rozkreca,ale poprzednia imprezka w Gizycku była przednia :icon_biggrin: I mamy piekne koszulki kawasakiTeraz nie mam czasu żeby zajrzeć na to forum ,ale wieczorem zgłębię temat. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Soczewka - całkiem blisko - mi pasuje.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Soczewka - całkiem blisko - mi pasuje.PZDRSoczewka-całkiem daleko-mnie też pasuje :biggrin: :icon_mrgreen: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi