KuKu Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Piotrek nie mogło bo jak byliśmy po raz pierwszy to Grzesiu nie miał wcale kasku za drugim razem gdy wrócił z Helu kask sie tajemniczo pojawił i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 A może kask wcześniej tajemniczo zniknął ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 A moze poszli do lasu? Teraz mam inny pomysł na garnek, a foto rzeczywiscie stare,nie zrobiłem nic nowego, dopiero jak wyjedzie na tablicach to porobie, moze juz przyczepe skoncze to dopiero bedzie jazda, a górny silnik to jeszcze w kawałkach brakuje jednego detalu i nigdzie nie ma:-( wiec moze po bajzlu ruszy jak trafie:-) Gdyby ktos chciał weterana to moge odpalic nie drogo bo mnie sie juz nie mieszcza, np:WFM, SHL, i kompletna rama od WSK 175, komar i simson sr2 do składania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 i znowu jest weteran:-) SHL 175 nie chce kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi