lysy600 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Wstępnie planuje być we Wrocku na (chyba) petrochemi koło makro w sobote o 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ;) to co dzieje sie aktualnie u mnie za okne stawia moją obecność na J.G. pod wieeeeeeeeeelkim znakiem zapytania... Może znowu sie jakiś cud zdarzy, w zeszłym roku tydzień po Częstochowie sprzedałem po półrocznych próbach moją starą XJ`kę , teraz licze jedynie na ładną pogodę :notworthy: Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) Ja sie pojawie w niedziele na pewno jak rok temu:D Ostatni sezon był dla mnie szczęśliwy to i ten niech będzie... Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez lukasz_vip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonfox Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ludzie, ludzie, ludzie, ludzie !!! ;) Juz wczesniej o to pytalem ale jakos nie bylo odzewu wiec pisze jeszcze raz.Kto wybiera sie z Nowego Sącza, Tarnowa lub Brzeska ?? Prosze o cynk na GG 6460988, bo moja ekipa sie powoli wykrusza z powodu niepewnej pogody na niedziele i jak tak dalej pojdzie to bede musial wyruszyc sam. Pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Brzesko planuje wyjechać o 7.30 z Statoil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robvalkpol Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Górka Przeprośna, czy to ta?Górka Przeprośna bo na zwykłej mapie nie widzę i gepeesy nie pokazują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzdyb Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Górka Przeprośna, czy to ta?Górka Przeprośna bo na zwykłej mapie nie widzę i gepeesy nie pokazują ta ta tu masz też info z dojazdem http://www.prm.riders.pl/images/zaproszenie.jpg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Przypominam o maskotkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Żeby tylko pogoda była... :lalag: Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 będzie, musi być kurna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Może "TEN" z góry spojrzy na nas łaskawym okiem i przesunie ten deszcz gdzies nad Germany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonfox Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Pogoda z tego co widze na necie ma byc ok!!! ;) tak wiec :P Brzesko planuje wyjechać o 7.30 z Statoil Dzieki za informacje, w takim razie tam sie spotkamy :biggrin: DO NIEDZIELI !!! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Jestem optymistą, ale nie bylbym taki pewien tej pogody, bo jak narazie w każdej pogodzie jaką dzisiaj widzę to jutro ma padać :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 POGODA prognoza z tej strony jeszcze mnie nie zawiodła. jak widać opad ma być minimalny! Pozdrawiam i do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 POGODA prognoza z tej strony jeszcze mnie nie zawiodła. jak widać opad ma być minimalny! Pozdrawiam i do jutra! O faken, jak się w ogóle czyta te wykresy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi