Bart3z Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja 19 mam inna imprezke motocyklową,a 20 Czestochowa-nie wiem jak to zorganizuje ale wiem ze muszę być na Jasnej Górze...Chodzi Ci o Kletno?? :icon_mrgreen: Coś słabo Was widzę w niedzielę :icon_exclaim: :clap: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Chodzi Ci o Kletno?? :D Coś słabo Was widzę w niedzielę :D :wink:dokładnie hehe :eek: to w Kletnie niestety bedzie wstrzemieźliwość :biggrin: gdzies o 4 rano bedzie trzeba wyjechac :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 jesli ktos zdecyduje sie przyjechac dzien wczesniej i bedzie potrzebowal noclegu to chetnie pomoge zorganizowac jakies spanie typu pensjonat hotel itd. kontakt do mnie gg:3321932 Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrromaN Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) Ja mam 160 Km wiec jak wyjade z rana kolo 7-8 to na parade akurat zdarze.. tylko jezeli rozpoczecie na górce przeprosnej to gdzie was bedzie mozna zlapac na paradzie?? od jakich ulic sie ona zacznie tak jak jest zapisane o 10 ?? najlepiej zebym wiedzial na jakiej ulicy bedzie poczatek parady :)) a jeszcze moje pytanko dla Formumowiczów.. czy Macie moze Takie logo Tego FORUM W wiekszym formacie takie bym mogl sobie na koszulke zrzucic?? w ramach tego ubioru Forumowiczów.. Edytowane 13 Stycznia 2008 przez PiotrromaN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 jesli ktos zdecyduje sie przyjechac dzien wczesniej i bedzie potrzebowal noclegu to chetnie pomoge zorganizowac jakies spanie typu pensjonat hotel itd. kontakt do mnie gg:3321932 No jasne że potrzebuje pomocy daj na pw swoje tele :D dokładnie hehe :) to w Kletnie niestety bedzie wstrzemieźliwość :) gdzies o 4 rano bedzie trzeba wyjechac :) No wreszcie pojedziesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja się wybieram i szukam kogoś z Ostrowca Św. lub przejeżdżającego przez to miasto. Będziemy na 2 moto i nasz prędkość przelotowa ok 120-140 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 a jeszcze moje pytanko dla Formumowiczów.. czy Macie moze Takie logo Tego FORUM W wiekszym formacie takie bym mogl sobie na koszulke zrzucic?? w ramach tego ubioru Forumowiczów..Później Ci podeślę logo tylko podaj maila :icon_twisted: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 to ja tyż poprosze logo na e-maila [email protected] pliss :notworthy: No wreszcie pojedziesz :clap: Jakbym smiała ominąc takie spotkanie :icon_razz: juz odliczam dni :icon_twisted: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 to ja tyż poprosze logo na e-maila [email protected] pliss :lalag:Mówisz i masz... poszło ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 dzia! wielkie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrromaN Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 tylko co do tego logo wydawalo mi sie troszque ubogie wiec w miejscu na srodku wpisalem "Forum.motocyklistow.pl" mam nadzieje ze nie macie mi za zle (autorzy loga) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 To ja też poproszę [email protected] :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Koniec promocji :biggrin: Dostałem upomnienie od właściciela loga, żebym go nie rozsyłał dalej :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrromaN Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 A kto jest wlascicielem loga?? logo klubowe w tym przypadku forumowe :biggrin: powinno byc dostepne dla wszystkich klubowiczów/forumowiczów... nie r0zumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 A kto jest wlascicielem loga?? logo klubowe w tym przypadku forumowe :P powinno byc dostepne dla wszystkich klubowiczów/forumowiczów... nie r0zumiem...Właścicielem loga jest ... :biggrin: Nie powiem kto, bo będziecie go zasypywać prośbami o logo :wink: Krótko jesteś na forum i dużo się ostatnio pozmieniało...Nie chce mi się opisywać całej burzy jaka miała miejsce tutaj... Sam się pogubiłem z tym czy jest ogólnodostępne czy nie, więc podałem je 2 osobom, ale dostałem info, abym nie rozsyłał dalej... Koniec OT, wróćmy do spraw zlotu :banghead: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi