ZiomWodar Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ja też będę ale jeszcze nie wiem na czym :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1980 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Witam. Jesli ktos bedzie lecial przez Ostrów wielkoplski dajcie znac.. lub ktoz z okolic.. najlepiej pogadac na GG juz sie zorientowalem ze ktos z kempna bedzie sie wybieral.. wiec mysle ze sie zgadamy :flesje:) Witam no ja jade na 100% i chetnie sie przyłącze ale przelotowa max 100 bo ja totalny swierzak jestem ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroo62 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Witam no ja jade na 100% i chetnie sie przyłącze ale przelotowa max 100 bo ja totalny swierzak jestem ...... Co roku leci przynajmniej kilka motorków z Ostrowa, w ubiegłym roku umawialiśmy się na schelu w Przygodzicach. Do kwietnia jeszcze kupa czasu z pewnością się dowiesz o której i gdzie będzie wyjazd na Częstochowę.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chamsin Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) Ta pielgrzymka stala sie ewenementem jak my jedziemy z Katowic to do samej Czestochowy jest jedna rzeka motocykli niesamowity widok setki sprzetow praktycznie cala jezdnia jest zajeta przez motocykle swoja droga trzeba dobrze uwazac jadac w takim tloku ... juz sie nie moge doczekacpozdrawiam Edytowane 9 Stycznia 2008 przez chamsin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1980 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Co roku leci przynajmniej kilka motorków z Ostrowa, w ubiegłym roku umawialiśmy się na schelu w Przygodzicach. Do kwietnia jeszcze kupa czasu z pewnością się dowiesz o której i gdzie będzie wyjazd na Częstochowę.Pozdro No to milo to czytać .... :banghead: ... widze ze nawet tutaj duzo wiary z moich okolic .... w takim razie do zobaczenia na trasie ..... :banghead: i czekam na jakies info odnosnie tej wyprawy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 w koncu dostepny jest plakat zlotowy. plakat dostepny pod linkiem: http://www.mojemotocykle.za.pl/JG2008plakat.jpg tutaj pozostale informacje dotyczace zlotu Drogi Przyjacielu, Tegoroczne radosne rozpoczecie sezonu motocyklowego JASNA GORA 2008 odbedzie sie 20 kwietnia. Zbieramy sie na Gorce Przeprosnej od bladego switu. O godz. 10:00 ruszamy na Jasna Gore. O 12:00 Msza Swieta i poswiecenie motocykli. Przywozimy zabawki dla sierot, kto moze. Z ubieglorocznej zbiorki czestochowski Caritas obdzielil wszystkie sierocince miejscowe a rowniez czesc zabawek pojechala na wilenszczyzne, do najbiedniejszych z nas, do Polskich dzieci na Kresach Rzeczypospolitej. Dzieci byly zachwycone i najserdeczniej motocyklistom dziekuja.Do tego Komunikatu 1/08, dolaczony jest plakat, zachecam do wydrukowania i rozpowszechniania wszedzie, gdzie to mozliwe. Mozemy liczyc tylko na siebie, na motocyklistow. Pisma motocyklowe sa nam nie zyczliwe. Na ubiegloroczna JASNA GORE 2007, wg. oceny czestochowskiej Policji, przyjechalo ponad 12,5 tyssiaca motocykli, ja tego nie widzialem, nie bylo mnie Tam, widzialem fotografie i film zrobiony przez naszych kolegow z klubu KNIGHT RIDERS: Warto sobie to przypomniec, robi wrazenie.W tym roku podobnie jak i w ubieglum bedziemy goscili na Jasnej Gorze strazakow z Ochotniczej Strazy Pozarnej z powiatu mieleckiego. Przyjada sztandary, chor i orkiestra. To Oni ufundowali naaszemu Stowarzyszeniu Sztandar, ktory juz dwukrotnie byl z motocyklistami nad grobami katynskimi.12.01.2008 w Lodzi odbedzie sie kolejny Moto Weteran Bazar. W hali B na stanowisku 137 bedzie nasz namiot, czynny w godzinach 8:00-17:00. Tam mozna bedzie otrzymac duze i male, jasnogorskie plakaty... Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 OOOO wkońcu jest plakat! Super! Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 No i jest plakacik :icon_mrgreen: Jest też data Ogólnopolskiego otwarcia na Bemowie i jak zwyklę się pokrywa z Częstochową. Ale na Bemowie już byłem więc olać i jedziemy na Częstochowę :cool: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) Jest też data Ogólnopolskiego otwarcia na Bemowie i jak zwyklę się pokrywa z Częstochową. czyzby jakies udowadnianie sobie czegos mialo miejsce ?? ehhhh... dobrze wiedza kiedy jest organizowana pielgrzymka to po co wioche robia?? z reszta bylem tam raz i mi wystarczy... szkoda ze nie potrafimy sie zjednoczyc i zrobic tak zeby mozna bylo byc i tutaj i tutaj (np. tydzien po tygodniu) Edytowane 10 Stycznia 2008 przez bart_b Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 jestem tego samego zdania co bart_b... i teraz to jest nie na korzyść organizatorów rozpoczęcia na bemowie i rozpoczęcia w częstochowie...:/ poprostu myślą o zdobyciu większej ilości motocykli ale 12,500 chyba jest nie do pobicia...? :icon_question: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Będę w tym roku na 100%. W zeszłym roku byłem i przeżyłem szok. Tylu motocykli w jednym miejscu jeszcze nie widziałem :banghead: Jak zwykle zbiórka na Shell'u za Jankami i w drogę na J.G. :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Jak zwykle zbiórka na Shell'u za Jankami i w drogę na J.G. :biggrin::)O której? :banghead: :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chamsin Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ja mysle ze wtym roku znow bedzie wiecej motocykli niz w zeszlym roku z roku na rok jest nas wiecej niesamowite wrazenia a zauwazyliscie ta cisze jak jest msza? jest to co najmniej dziwne..tyle ludzi tyle charakterow tyle indywidualnosci a jednak klimat miejsca robi swoje dla mnie ewenementpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Miejsce do umawiania się dla grupek warszawskich: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1119102 Ja się piszę!!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 niesamowite wrazenia a zauwazyliscie ta cisze jak jest msza?nom , szczególnie jak trzeba odpowiadać na słowa księdza , cisza jak cholera :biggrin: Pzdr , i pewnie do zobaczyska na J.G. bo w tym roku postaram sie też zalecieć ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi