zbychuda Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) mam taki problem, Zepsuł mi się laser w odtwarzaczu CD w samochodzie czy zmieniarka ma osobny laser by mogła sama z czytywać dane z płytypozdrawiam Edytowane 4 Listopada 2007 przez zbychuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 mam taki problem, Zepsuł mi się laser w odtwarzaczu CD w samochodzie czy zmieniarka ma osobny laser by mogła sama z czytywać dane z płytypozdrawiam TAK wystarczy trochę pomyśleć przecież ładujesz do niej płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 zmieniarke mozesz nawet podłaczyc pod zwykle radio na kasety :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 TAK wystarczy trochę pomyśleć przecież ładujesz do niej płyty. Waśnie, właśnie... W tym leży sedno :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrula Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 (edytowane) mam taki problem, Zepsuł mi się laser w odtwarzaczu CD w samochodzie czy zmieniarka ma osobny laser by mogła sama z czytywać dane z płytypozdrawiam Tyle że nie czyta formatu MP-3 :biggrin:Mam w swojej puszce dość powaznie rozbudowany system audio, jak masz jakieś szczegółowe pytania, to na priv'a :flesje: Edytowane 18 Listopada 2007 przez jędrula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi