Starszy Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 (edytowane) Witam szanowne grono VROC, przezacnych modernów i całą Vulcanerię ! Jeżdżę sobie ponad trzy sezony swoim bardzo słuchanym VN-em, a ponieważ mam już dla niego (i siebie) dużo czasu, postanowiłem dołączyć do szacownego grona jak również w miarę możliwości spotykać się na zlotach w tym też markowych, które (i bardzo dobrze) są zapowiadane. Jestem posiadaczem nr. VROC # 31444, w związku z czym wnoszę do szanownych o przyjecie mnie w poczet........ ........jak również o przydzielenie mi pięknego znaczka grupy, podobnego do skrzydełek lotniczych z którymi niedawno zakończyłem współpracę - sentyment jednak pozostaje. PS. Był to mój ostatni raport ;) - od tej pory jestem wolnym człowiekiem :crossy: , czyli emerytem - POZDRAWIAM ! //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// - ar2r - DZIĘKI ! Edytowane 28 Grudnia 2009 przez Starszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1774 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam raz jeszcze wszystkich VN-owców. Przez przypadek zamiast się przywitać otworzyłem nowy temat. Sorry ar2r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Witam i dołączam do szanownego grona VN. VROC 31457 :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Witam i dołączam do szanownego grona VN. VROC 31457 :lalag: Ukłony dla wszystkich powyższych ! - jesteśmy umówieni, pamiętasz ? ....i szykuj się na zlot VULCANERII !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 (edytowane) Nie wiem czy bym trafił. Do Radomia może, jak znasz dalszą drogę to chyba tak. pozdr :lalag: Edytowane 31 Grudnia 2009 przez mirek_VN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa 2000 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Witam. Maciek Proszę o przyjęcie do szacownego grona VN . Na swojej hulajnodze jeżdżę już jeden sezon ( 6000 mil ) i nie miałem przyjemności spotkać nikogo na VN. Może w tym sezonie będę miał więcej szczęścia. Lubię wschodnio-północne klimaty na podróże. Mój numer VROC: 31512 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Witam. Maciek Proszę o przyjęcie do szacownego grona VN . Na swojej hulajnodze jeżdżę już jeden sezon ( 6000 mil ) i nie miałem przyjemności spotkać nikogo na VN. Może w tym sezonie będę miał więcej szczęścia. Lubię wschodnio-północne klimaty na podróże. Mój numer VROC: 31512 Pozdrawiam ....no i fajnie, jeszcze jeden ! - nie wiem z jakiego punktu Mazowsza określasz swoje wojaże - proponuje w strone południa, to spotkasz - a może na VULCANERII ? ...do zobaczenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Witam. Maciek Proszę o przyjęcie do szacownego grona VN . Na swojej hulajnodze jeżdżę już jeden sezon ( 6000 mil ) i nie miałem przyjemności spotkać nikogo na VN. Może w tym sezonie będę miał więcej szczęścia. Lubię wschodnio-północne klimaty na podróże. Mój numer VROC: 31512 Pozdrawiam Witamy Ja również pomyślałem sobie wcześniej że z tymi przypadkowymi spotkaniami VN-ów jest trochę trudno (nie licząc VULCANERII). No ale rzeczywiście...może w przyszłym sezonie. W końcu MAZOWSZE jakby trochę MAZOWIECKIE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pklepa Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Witam i pozdrawiam z zachodnich rubieży kraju. Mam za sobą 2 sezony na VN 900-ok 12kkm. Z radością dołączę do szacownego grona. Piotr . VROC Number: 29504 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 ... no to cześć - i szykuj się na zlot ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie Vulcanów 9-07-2010 http://www.zlotymotocyklowe.pl/zloty.php?rok=2010&miesiac=07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 (edytowane) Na forum jestem od dłuzszego czasu,ale tutaj pierwszy raz ;) Witam i pozdrawiam wszystkich miłośników Vulcanów :notworthy: Od kilku miesięcy jestem posadaczem Vn 800 Classic,w garażu jeszce dodatkowo "stary" bo z 84 roku LTD 440 :icon_biggrin: Proszę o przyjecie w poczet grupy VROC. Edytowane 10 Marca 2010 przez Syrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Witam i pozdrawiam kolegę z VN. A gdzie to Roztocze się znajduje, jaki powiat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centek Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Powitać Kolegów, czy to biłgorajsko-zamojskie Roztocze ? Sempatico Kolega tam mój pomieszkuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Powitać Kolegów, czy to biłgorajsko-zamojskie Roztocze ? Sempatico Kolega tam mój pomieszkuje :D Dokładnie tak :bigrazz: Roztocze ciągnie się od Kraśnika (lubelszczyzna) po Lwów :cool: Warto tu zajrzeć,szczególnie na motocyklu,bo jest co zobaczyć :lalag: Centek....ten kolega to skąd jesli mozna wiedziec :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi