LeonDrifter Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Witam wszystkich :notworthy: Z niecierpliwością czekam na drugi sezon na VNie Kupując przypadkiem DRIFTERA myślałem na jakiś czas wystarczy potem zobaczymy....... Teraz wiem że nawet jak coś innego kupię to DRIFTER zostanie jest wyjątkowy (nie oddam rumaka na przemiał) Pozdrawiam wszystkich i proszę o przyjęcie do grupy VROC :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 (edytowane) Witam Mam na imię Jacek. Jestem z Warszawy i od tygodnia jestem właścicielem pięknego czarno-niebieskiego Vulcana VN800 B. Na razie go czyszczę i poleruję. I czekam na pierwsze suche dni.... Jestem już zarejestrowanym członkiem VROC i proszę o włączenie w poczet forumowej grupy VROC. PS. nullek - dzięki za wyrozumiałość dla żółtodzioba i dzięki za rady przy zakupie Edytowane 10 Lutego 2009 przez Badger Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 to i aj sie przywitam mam na imie Piotrek Zachodniopomorskie VROC29353 a to moje cacko VN750 wg numeru ramy to rok 92 ,wg dokumentów 93 ja już nic nie rozumiem. http://i43.tinypic.com/dpeftl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Piękna - widać ze zadbana - ale gdzieś już ja widziałem. Fajnie ze do Piły masz blisko - może się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 wg numeru ramy to rok 92 ,wg dokumentów 93 ja już nic nie rozumiem. http://i43.tinypic.com/dpeftl.jpg Mam tak samo ze swoim. Wg numeru ramy '88 a w dokumentach '89. Podejrzewam, że motor zszedł z taśmy jeszcze w roku zgodnym z numerem ramy, postał troche w salonie po czym został kupiony i zarejestrowany juz w roku następnym. Ponieważ polski dowód rejestracyjny został wydany na podstawie dokumentów zagranicznych zapewne data pierwszej rejestracji została wprowadzona tez jako data produkcji i stąd ta rozbieżność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maraas Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Witam wszystkich, jeżdże na VN750 z 93r. Pierwszy raz go zobaczylem jak miałem 10 lat i zacząłem zbierac kase. Nazbierałem jak miałem 17 no i kupiłem :crossy: Dobrze ze koleś tyle na mnie poczekał :notworthy: Dla mnie najpiękniejszy, najwygodniejszy i wogole naj... Poza Motocyklem to jeszcze studiuje na PWR budownictwo. Pozdrawiam wszystkich zaczarowanych spalinami i do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 (edytowane) ar2r nie pamietasz gdzie ją widziałeś? bo wg dokumentów mam ją pierwszy w kraju sam ją rejestrowałem :eek: maraas jak widać marzenia sie spełniaja do zobaczenia na trasie Edytowane 17 Marca 2009 przez colin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Hej - Jeżeli ja widziałem to na allegro. Ale głowy bym nie dał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek.M Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 (edytowane) Witam wszystkich posiadaczy Vulcanów :buttrock: Ujeżdżam VN 15 z pierwszego wypustu :crossy: A dlaczego?? No właśnie, skoro jeździcie to zapewne wiecie i nie będę się rozpisywał niepotrzebnie Pozdrawiam Edytowane 20 Marca 2009 przez Grzesiek.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_32 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Witam wszystkich w powitalni i dołączam z Radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Witam wszystkich posiadaczy Vulcanów :notworthy: . Po długim i wyczerpującym etapie wyboru i poszukiwań stałem się w końcu szczęśliwym posiadaczem szczególnej urody i charakteru Mean Streak'a z 2005 roku. Wrażenia z jazdy i dźwięków przy tym wydawanych są nieopisane :clap: . Witam wszystkich raz jeszcze i mam nadzieję, że coś się ożywi w temacie VROC i Kawasaki, bo ostatnio straszna cisza... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 chyba jest za cieplo i wiekszosc smiga :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek.M Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 (edytowane) Zimą będziemy pisać :) Teraz trzeba zapier***** :D Gratulacje zakupu MS Olcyk. Bardzo fajna maszyna moim zdaniem Edytowane 9 Lipca 2009 przez Grzesiek.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Wszystko się zgadza, ale mam mam nieoczekiwany i przymusowy przestój. :banghead: W ubiegłym tygodniu nie wytrzymała mi, przy siatkówce, torebka stawowa i jestem uziemiony na co najmniej 2 tygodnie. a mówią, że sport to zdrowie.....:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek.M Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Współczuje ;/ W zeszłym sezonie przez grę w kosza miałem uszkodzone dwa więzadła i byłem uziemiony prawie cały sezon ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi