MarKov Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 WitamPo 12 latach przerwy od soboty znów dosiadam jednoślad :biggrin: teraz jest to VN 900 Classic :icon_twisted: wiec pewnie do zobaczenia gdzieś w trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 gratulację powrotu, do zobaczenia na trasie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebawaw Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 (edytowane) Cześć jestem posiadaczem vn 800 classica i całkiem niedawno znalazłem ten portal. Jestem z Lublina i pewnie sie kiedyś spotkamy na jakims zlocie. pozdrawaim wszystkich v-enowców :icon_eek: Sorry że nei na tym forum co powinienem ale coś mi sie powaliło. Edytowane 16 Lipca 2008 przez sebawaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Powitac i do zabaczenia w trasie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anazar Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 (edytowane) Witam WSZYSTKICH ;-) Jestem zadowolonym posiadaczem VN700A1-L To w końcu pierwowzór wszystkich VULCAN'ów "Śmigam" nim sobie już kilka lat :-) ------------------------- Na forum widzę że istnieje: grupa VROCJak się przyłączyć.Mój nr VROC 15090 Edytowane 27 Lipca 2008 przez Anazar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paul Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Witam Was wszystkich bardzo serdecznie.Miesiąc temu kupiłem wreszcie swoje marzenie życia i żałuję, że zrobiłem to dopiero teraz. Wcześniej zawsze były tzw. "ważniejsze wydatki". Ale warto było czekać. Tak więc teraz, bardzo się cieszę, że mogę Was poznać. W tym roku przypominam sobie, jak to się jeździ na motorze, tak więc myślę, że dopiero w przyszłym sezonie zbiorę w sobie na tyle odwagi, aby udać się w dalszą trasę - na jakiś zlot. pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Witaj - dobrze robisz jazda motorkiem to takrze korzystanie z muzgu a nie tylko gaz do dechy , pozdrawiam i witam na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam "gruby" Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witam, przywitania i pozdrowienia dla wszystkich.Od miesiąca VN 800 classic, właśnie kończę go 'robić' (rury, gmole, szyba).Zrobiłem juz 3.5 tys - rewelacja !! Cały czas banan na twarzy, szczególnie po wypruciu wydechów. Pytanko, skąd taki łądny znaczek ppod avatarem i jak sie zapisac do gr vroc na forum ??? pozdr i szacunekAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Piszesz do mnie i zalatwiamy ;d Proscie a bedzie Wam dane - Adam temat zalatwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam "gruby" Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Piszesz do mnie i zalatwiamy ;d Proscie a bedzie Wam dane - Adam temat zalatwiony. Biblijnie: szybko i sprawnie :biggrin: podziękowania ar2r :clap: pozdrawiam do zobaczenia na trasie Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Witam wszystkich :P Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem VN750 z 1989.Już nie mogę się do czekać żeby na nim pośmigać (prawko się jeszcze robi a bez jeździć nie chce chociaż maszyna korci).Do zobaczenia na trasie pewnie na wiosnę ;) , no chyba że listopad będzie ciepły :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Witam gratuluję zakupu, bez parawka nie śmigaj, jak już zrobisz to daj znać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Powitac kolege :flesje: i do zobaczenia w trasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiol1 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Witam, Misiol z Wrocławia Właśnie kończę administracyjne wycieczki z moim VN 800 Classic. Do zobaczenia wiosną na dolnośląskich i lubuskich drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariosta Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam wszystkich. Zostałem przyjety do VROC więc się przedstawię. Na imię mam Darek, jestem z Grudziądza. Obecnie jeżdzę Suzuki C 1500, ale przez poprzednie cztery lata ujeżdżałem VN 750 z 1986r. Super mi się jeździło ale musiałem się z nim rozstać. No, to tyle, pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi