Gineczka Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) Ten 800A to jest chyba ten z "kołem od roweru" z przodu?cyt. kolegi :biggrin:Czyli mój!!! :biggrin: Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez GINECZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Tak to jest z tym kolem od roweu ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Billu Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Cześć! Jestem Paweł. Od 20 marca 2008 jestem posiadaczem VN 800. Od 9 kwietnia należę do VROC. Pozdrawiam wszystkich VROCkerów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witaj Billu, miło że nas przybywa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Cześć! Jestem Paweł. Od 20 marca 2008 jestem posiadaczem VN 800. Od 9 kwietnia należę do VROC. Pozdrawiam wszystkich VROCkerów! Witaj Paweł :icon_twisted: Gratuluję sprzęta :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryo Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Witaj Paweł :eek: Gratuluję sprzęta :crossy:Witam wszystkich na tym forum. Tu Mariusz z Bydgoszczy. Od 3 tyg jestem posiadaczem VN 750A z 1989 roku z przebiegiem 24 000 km .Forum czytam od stycznia . Bardzo chętnie bym przystąpił doWaszego grona VROC.Czy powinienem kontaktować się z ar2 ? Pozdrawiam i w drogę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Witam Wszystkich ktorych nie witalem.....dobrze ze Vroc sie rozrasta....moze jakies letnie spotkanie Vrocmanow-ale to w innym dziale. Szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) Witam i.. :clap: za gust!!!- piękna maszyna :D :)ps. bak w moim ulubionym kolorze :biggrin: Edytowane 7 Maja 2008 przez GINECZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cathykgb Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 :biggrin: Witam Vulcan'iarzy!W naszej stajni stoją dwa jednoślady: EN500 i VN800BNa mniejszym pomykam ja, a większego dosiada mój mężczyzna :buttrock: Misiek, witaj ponownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waciak Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Witam wszystkich. Kupiłem swój drugi motor w życiu -Driftera 800 jestem bardzo zadowolony, zrobiłem nim już 800 km i nie mogę się już doczekać następnych.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Czesc. Juz jutro bedizesz mogl zrobic kolejne. A maszynka przednia. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryo Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Witam wszystkich. Kupiłem swój drugi motor w życiu -Driftera 800 jestem bardzo zadowolony, zrobiłem nim już 800 km i nie mogę się już doczekać następnych.Pozdrawiam.Witaj w gronie VN - gratuluję szprzęta .Możę będzie okazja zobaczyć go na moto-pikniku w PILE Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 jak go nie bedzie to si na niego obraze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Witam wszystkich. Kupiłem swój drugi motor w życiu -Driftera 800 jestem bardzo zadowolony, zrobiłem nim już 800 km i nie mogę się już doczekać następnych.Pozdrawiam. Witam wśród użytkowników VN-ów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waciak Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Nie obrażaj się na pikniku byłem, a i w niedziele jeszcze parę kilometrów pokręciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi