Greedo Opublikowano 19 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2003 http://s71162993.einsundeinsshop.de/sess/u...view.shopscript widzieliscie kiedys taki wałek? nowe silniki do simsonow sprzedaja, a w sklepach twierdza ze w ogole nie ma... cena tez odpowiednia..... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 19 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2003 W Pomrocznej to normalka. Nie chce im sie sprowadzać.BTW: kiedyś (ze trzy lata temu) widziałem na Nowolipkach silnik do simaka za całe 1 500 peelenów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 20 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2003 Ja też lkiedyś byłem z kumplem w motoryzacyjnym i spytał się ile by kosztował nowy silnik do motorynki. Powiedział że około 1500zł 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_P Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Troche dziwne ale moj kolega w motoryzacyjnym chciał kupic silnik do motorynki i powiedzia ze ok 2000zł . :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 4 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2003 Tak to już jest. Pojedyncze częsci wychodzą drogo, ale jeśli by robili gotowe silniki napewno niewyszła by taka kosmiczna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi