Skocz do zawartości

halloween w 2oo

Aśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Było dobrze :buttrock:... Trochę szokujące, gdy wychodzi się z mrocznych conieco kół, a na zewnątrz już całkowicie widno :)

Nie wiem czy skorzystanie z opcji dyniowej było by dobrym pomysłem... niedziela i tak była ciężkim dniem :D

Nie wiem czy skorzystanie z opcji dyniowej było by dobrym pomysłem... niedziela i tak była ciężkim dniem :biggrin:

jaka znowu niedziela...? niedziela nie istniała... :)

na szczęście mam najlepszą mamę na świecie i zajęła się biednym skacowanym dzieckiem ;) :biggrin:

no i jednak boli mnie łopatka od tej szubienicy.... :crossy:

jaka znowu niedziela...? niedziela nie istniała... :icon_exclaim:

na szczęście mam najlepszą mamę na świecie i zajęła się biednym skacowanym dzieckiem :banghead: ;)

no i jednak boli mnie łopatka od tej szubienicy.... :evil:

Ja bym chyba wolał, żeby niedziela nie istniała :icon_mrgreen:, niestety ja się musiałem sam swoim kacem zająć, propozycje klinika odrzucałem z góry ;).

No przy tej szubienicy faktycznie była krzywa akcja... na szczęście chyba jedyny zgrzyt na tej imprezie.

Na szczęście szef nie chodzi na te same imprezy co ja, a to zdecydowanie zmniejsza poziom ryzyka. Ale i tak gdy będę negocjował warunki w nowej pracy, muszę wziąć pod uwagę jakąś rekompensatę za potencjalne straty :icon_mrgreen:. Pozatym znam kogoś kto ma doświadczenie w pacyfikowaniu agresywnych szefów :icon_exclaim:

a wedlug mnie ta mala zadyma byla przeurocza w koncu cos zaczelo sie dziac w tej naszej spelunie:D

i wogole nie rozumiem czemu sie ludzie rzucili zeby ich rozdzielac....??

jedynie co to mozna bylo np poprosic ich grzecznie zeby opuscili lokal i dokonczyli "powazna meska rozmowe" na zewnatrz...niestety nie zdazylem dotrzec w miejsce zdarzenia i im to przekazac bo zostali zaj*biscie szybko rozdzieleni:(

bo faceci tak czasem maja ze musza sobie cos hmmm w specyficzny sposob wyjasnic i nie nalezy im wtedy przeszkadzac:)

pozdrawiam wszystkich serdecznie :icon_twisted: