Aśka Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 widzę, że Bartosz coś nie przybywa z informacją, więc ogłaszam: w sobotę 3.XI.2007 przebieramy się za potwory i balujemy w 2oo :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 eee z moją mordą to się nawet nie muszę przebierać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 A czy będzie macanie dyń ???? Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 A czy będzie macanie dyń ????jeśli sobie jakąś przyprowadzisz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Ok to jak się ustawiamy tylko nie zapomnij o pestkach :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Listek, biala broda i za sw.Mikolaja mozesz... mnie nie bedzie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Człowiek przybrał kilka kg na zime i już się czepiają Łobuzy Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 owine sie papierem toaletowym i bede za mumie robic :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Szwagier nie rób scen dawaj namiar na siostre :biggrin: Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Wlasnie wlasnie na obie prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 buahahahaha ja juz mowilem, widze F4i=>oddaje cala rodzine :icon_evil: btw. swoja droga stalem sie abstynentem :( <jupi> nareszcie. Ten status musze utrzymac przynajmniej pol roku ale spotkac sie z Wami na pizze z checia :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Znaczy zaszyłeś się i dlatego nie, spoko wygrzebiemy widelcem ten twój esperal a tak wzasadzie ostatnio odawałeś same siostry za opcje konsumpcji pizzy w naszym towarzystwie spytaj Marianiego on się zgodzi ze mną. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Nie padła jeszcze bardzo ważna informacja. Można przynieść flaszkę pod warunkiem ,że przybędzie do 2oo w dyni :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 eeeeej... a jedzie ktoś może samochodem przez stegny? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Dzięki bardzo za miłą zabawę mi się podobało. Jak by ktoś znalazł mojego pręta którego miałem w szyji he he będę wdzięczny za jakieś info.Pozdrawiam Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi