jawic Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Ktoś może na takim jeżdził, takiego używał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 O takim to jeszcze nie słyszałem. Może chodzi ci o "LUX"?? Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawic Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Luk-pewnie mało z was się z taką nazwą spotkało bo ja się dopiero spotkałem... u naszych sąsiadów zza wschodniej granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyYZF Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 No znam:) słyszałem o oleju LUK :icon_exclaim: stosowany najczescie w Jawach500 (żużlowe) duża eksploatacja i wogle super olejek. Niektórzy leją też taki do samochodów :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawic Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) Aha i jeszcze jedno, czy nadaje sie do ekstremalnej jadny przecinakami??? Edytowane 29 Października 2007 przez jawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Jest, LUKOIL. O ile pamiętam to olej z Rosji, a Rosja (może źle?) kojarzy mi sie głównie z starymi Ładami. Miałeś na ZXR-a, to poświęć stówkę na 4 litrowy baniak Motula. Przynajmniej spokojnie będziesz spał. Ja za Motula 5100 do Bandita tyle własnie zapłaciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi