ar2r Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Wiesz jak ktos tam mieszka to innaczej podchodzi - jaie. pracowalem w szedzkeij firmie i jak jechalem tam sluzbowo czy na wakacje to wszeystko kalkulowalem na nasze:) takie Polakow zboczenie, no i nie beede mowil o moim nikotynowym nalogu i chceci wypicia dobrego 5% piwka kupionego w kazdje chwili na CPN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Wiesz jak ktos tam mieszka to innaczej podchodzi - jaie. pracowalem w szedzkeij firmie i jak jechalem tam sluzbowo czy na wakacje to wszeystko kalkulowalem na nasze:) takie Polakow zboczenie, no i nie beede mowil o moim nikotynowym nalogu i chceci wypicia dobrego 5% piwka kupionego w kazdje chwili na CPN. Co racja to racja :cool: na moje szczescie jestem nie pijacy i nie palacy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 to nadajesz sie do zycia w szwecji :icon_twisted: ja niestety bym taknie wytrzymal :icon_mrgreen: ale koniec tych dysput na temat szwecji bo odchodzimy od tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 to nadajesz sie do zycia w szwecji :icon_razz: ja niestety bym taknie wytrzymal :evil: ale koniec tych dysput na temat szwecji bo odchodzimy od tematuMasz racje konczymy :icon_mrgreen: ale wielu Polakow doskonale sobie radzi (Polak potrafi)nie ma zadnego problemu azeby nabyc to piwko o ktorym pisales :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Masz racje konczymy :icon_mrgreen: ale wielu Polakow doskonale sobie radzi (Polak potrafi)nie ma zadnego problemu azeby nabyc to piwko o ktorym pisales :icon_twisted: wiem bo moi kierowcy caly czas je tam woza :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Nom. Różnie to bywa z tymi kosmetykami. Ja sam kilka tygodni temu kupiłem właśnie takiego rozbitka z USA - HD Electra Glide na full wyposażeniu. Za smieszne pienadze porównując do maszyn z PL. Faktycznie tylko kosmetyka byłas do zrobienia. Nic do wymiany. Owiewka peknieta i porysowana, wygiety podnóżek i rysy na kufrze. Dałem dorobić lakier identyczny z oryginałem, polakierowałem, dobrze umyłem całe moto i wypucowałem na błysk. Dopiesciłem, przytuliłem i ucałowałem....i heja w trasę. Silnik bulogocze miedzy nogam, muzyka płynie z systemu audio...i mam wrazenie jakbym jechał czołgiem.Chyba przez tą masę i rozmiary. Ogólnie bajka. Wali mnie to ze byl "powypadkowy, do kosmetyki". Teraz wygląda tak: http://www.bikepics.com/pictures/1053315/ pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 mam problemy go tu sprzedac.A w sumie jedzi idealnie tylko wizualnie lekko nie tak a dla Agola to juz duzy mankament. Nie wiem jak w Angli,ale w Szwecji naprawa w warsztacie jest strasznie droga a Svenson nie Polak i sam sobie nic nie zrobi.Czesci tez sa drogie(dlatego ja wszystkie dodatki sciagam z USA,tam 1/3 ceny)wiec naprawa lekkiego uszkodzenia kosztuje sporo :icon_mrgreen: W Anglii to samo bo nie ma takich domorosnych mechaniorow 'zlotych raczek" tylko wszystko idzie do serwisu a godzinka to 20-40 funtow :icon_rolleyes: Jak chcialem naprawic bak to powiedzieli mi 100 za klepanie + 100 za lakier :icon_mrgreen: A w sumie to na nic nie rzutuje tylko wizualnie troche przeszkadza :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztywny Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Jesli ktos kupuje motor za male pieniadze - to zawsze ma z czego dolozyc wiec i tak nie ma krzywdy, a jesli chce sie miec idealna maszyne to zawsze mozna kupic w salonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi