Michałek1992 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Witamchciałbym sie dowiedziec cos o tym mopedzie jak w temacie. Przede wszystkim lata prod. i tego typu niezbedne dane :) Poruszam ten temat bo po niedzieli dostane własnie taki motorek (za darmo :D ) i chciałbym wiedziec jak one wygladały w orginale zeby moc go odrestaurowac :) Pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Wygladały prawie tak samo jak sr2, rózniły sie tylko drobiazgami i wyzszym,i kołami, miały takie wielkie wąskie koła, nie wiem czy kapcie na to dostaniesz, a silnik był taki jak pózniejsze, był produkowany do 57 bo nie spodkałem sr2 wczesniejszego, pózniejszego tak, a dla ciekawostki to taki zmasakrowany wiekiem sr1 ale kompletny poszedł na giełdzie staroci we wrocławiu za ok. 350zł:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 a dla ciekawostki to taki zmasakrowany wiekiem sr1 ale kompletny poszedł na giełdzie staroci we wrocławiu za ok. 350zł:-) Na niemieckim ebay widziałem takiego 100% orginalnego ale nie w takim idealnym stanie ale na chodzie i wylicytowali go za 1300euro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 sr1 to naprawde żadkosc:-) wiec i taka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 http://www.ofertownia.pl/oferta1058610_simson_sr1.htmlno i pierwszy wlasciciel :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Widziałem ostatnio koła do tego ustrojstwa po 50zł za szt:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi