Belgu Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 No to już wiadomo, kto blokował dostep do filmu innym, Belgu A kurna zebys wiedzial!! Co bede sie dzielic z innymi!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 To ja nie wiedziałem że Belgu to teraz taki łobuziak sie zrobił.Chyba trzeba powiedzieć komu trzeba aby mu pasem przez kolano itd... Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 A u mnie filmik dziala, piekny szkoda ze mnie tam nie bylo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 A u mnie filmik dziala, piekny szkoda ze mnie tam nie bylo :Da możesz go zapisać? bo jeśli tak, to ja sie ładnie uśmiechnę... bo wiesz... jak mamy w niedzielę jeździć... to akurat mógłbyś płytkę podrzucić przy okazji :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 A u mnie filmik dziala, piekny szkoda ze mnie tam nie bylo :clap:Ja też sobie oglądałam filmik,kopia jest na płytce.I jeszcze jedno---- dlaczego mnie tam nie było :) No dlaczego? pzdr --- Joaśka PEES I będziecie śmigać w niedzielę :) A w Ciemnogrodzie ( Lublinie) nic :D kompuletnie nic.tragedia,nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 oooo działa :biggrin: przeprowadzaja konserwację witryny i nagle zaczęło działać :bigrazz: łoglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Dobra, działa, nawet siebie widziałem przez dłuższą chwilkę :bigrazz: :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 PEES I będziecie śmigać w niedzielę :bigrazz: A w Ciemnogrodzie ( Lublinie) nic kompuletnie nic.tragedia,nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda :biggrin:Nulka... To trzeba jezdzic a nie fantazjowac o jezdzeniu...Wyciagnij sprzeta i daj sama przyklad... pogoda jak najbardziej jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 działa :biggrin: no i moje Maleństwo na wstępie jak się pięknie prezentuje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 PEES I będziecie śmigać w niedzielę A w Ciemnogrodzie ( Lublinie) nic kompuletnie nic.tragedia,nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda Do Warszawy nie masz tak daleko....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 color=#000099]PEES I będziecie śmigać w niedzielę :crossy: A w Ciemnogrodzie ( Lublinie) nic :rolleyes: kompuletnie nic.[/color]tragedia,nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda :bigrazz: Właśnie daleko nie jest do stolicy :crossy: wsiadaj i cheja ;) działa :D no i moje Maleństwo na wstępie jak się pięknie prezentuje :D Wiec Asiu nie bede ci zgrywal!!! Ladna ładna twa pszczóła :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Wiec Asiu nie bede ci zgrywal!!! Ladna ładna twa pszczóła :crossy:no już nie trzeba :rolleyes: a Maleństwo zostało przetarte szmatką, więc wyglądało dużo lepiej niż w sobot wieczorem :crossy: i Joanno droga-nie marudź tylko przyjeżdżaj! wiesz-Marcin już po rozwodzie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 i Joanno droga-nie marudź tylko przyjeżdżaj! wiesz-Marcin już po rozwodzie :bigrazz: [/color] A co to za umawianki!!! :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 i Joanno droga-nie marudź tylko przyjeżdżaj! wiesz-Marcin już po rozwodzie :) [/color]A co to za umawianki!!! :flesje: wojtas77-- to są damskie sprawy i do tego pomiędzy dwiema Joaśkami dlatego się nie wcinaj bo Kociej Mordeczki dostaniesz :rolleyes: O -pardą Asiu- ja do kotów nic nie mam jak wiesz :crossy: Ale pobyć z Wami to sama radość dla duszy i ciała. Joaśka :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 wojtas77-- to są damskie sprawy i do tego pomiędzy dwiema Joaśkami dlatego się nie wcinaj bo Kociej Mordeczki dostaniesz :rolleyes: Skoro lubicie koty to z checia tej mordeczki bym dostał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi