Marcin SF Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 uups poprawione. Sorka nie spałem za dobrze w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 uups poprawione. Sorka nie spałem za dobrze w nocyczyzbys patrzyl zbyt dlugo na obrazek na scianie?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 czyzbys patrzyl zbyt dlugo na obrazek na scianie?? :)a może męczył prosiaka? a może wszystko na raz? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 nie, sprzątałem po jakiejś hołocie która mi nawiedziła mieszkanie dzień wcześniej ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 nie, sprzątałem po jakiejś hołocie która mi nawiedziła mieszkanie dzień wcześniej ;Pno wiesz? i nas nie zaprosiłeś? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 a może męczył prosiaka? a może wszystko na raz? :lalag: prosiaka to meczyla Kate... a moze to on ja meczyl?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 tak tylko przypominam, że jutro o 19 w kołach!! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ja będę :-)Urwało mi puszkę, ale postaram się coś wycyganić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 (edytowane) Witam Jeśli jeszcze mnie pamiętacie to i ja chętnie wpadnę , ale wybaczcie nie będę w stroju Ewy , jakoś strasznie dawno się nie widzieliśmy także chyba czas się spotkać i posłuchać co tam u Was :wink: Edytowane 1 Lutego 2008 przez izula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam Jeśli jeszcze mnie pamiętacie to i ja chętnie wpadnę , ale wybaczcie nie będę w stroju Ewy , jakoś strasznie dawno się nie widzieliśmy także chyba czas się spotkać i posłuchać co tam u Was :smile:no faktycznie od Borek to chyba sluch po tobie zaginal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi