Gość teczixx Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 http://img89.imageshack.us/img89/8923/dsc00158ala4.jpgco to jest??Jest to kolo filtra pow. http://img339.imageshack.us/img339/523/dsc00160ayc7.jpgjakim kluczem mozna regulowac amortyzator?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pootietang Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 jak nie masz klucza do zawiechy to płaski śrubokręt wystarczy, ostatnio jak z kumplami regulowaliśmy w gs'ie to klucz poleciał gdzies w kąt bo śrubokręt okazał się praktyczniejszy :) :banghead: to coś to jakaś zwyczajna zaślepka. może z zależności od wersji moto/silnika jest tam coś podłączone ale najwidoczniej u ciebie tak musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 klucz do regulacji zawieszenia kupic w większości sklepów z profesjonalnymi narzędziami, pytaj o klucz hakowy i na pewno dostaniesz. a to coś co jest pod filtrem to według mnie osadnik oleju który zawsze w obudowie filtra sie znajdzie i aby nie krąży dookoła to tutaj sobie spokojnie spływa :D jak miałem Horneta też się kiedyś nad tym zastanawiałem, i jest to jedyna słuszna teoria jaką wysnułem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teczixx Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 A właśnie czy to norm ze w miejscu gdzie jest filt pow znajduje sie troche jakiejs mazi(olej czy cos)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zygi12 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 to jest spływ oleju lub wody z filtra to jak sie napełni trzeba spuscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 jest to normalne taka jak by maz, syf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi