Bohun Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 w niedziele chcecie jezdzic czy pic?? jak pic t OK :( a jak jezdzic to ja mam motocykl znow w lubaczowie , bo tu nie mam gdzie trzymac :P ale kombinuje cos , eh! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 w niedziele jakieś śmiganko - ja odapadam bo bede dopiero w RZ kolo 17. No chbya ze posmigamy wtedy.A potaśmowac mozemy na tygodniu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yani22 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 (edytowane) hejja mam wolny weekend, czy wybiera sie ktos na extreme moto ??? http://www.extrememoto.pl/ ja sie pisze - i w najgorszym wypadku pojade sam :/ bo w tamtym roku przegapilem a teraz sobie nie daruje !!emocje gwarantowane, kto nie byl musi sie zastanowic :notworthy: a na piwko na tygodniu sie pisze pozdro Edytowane 8 Maja 2008 przez yani22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi