cinek_426 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 czesc jestem nowym uzytkownikiem mojej yamahy yz 450 z 2006 roku chce wymienic olej i zabardzo nie wiem ile korkow jest do spuszczania oleju i gdzie sie go wlewa i ile Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 poszukaj serwisówki, jest kilka tematów na forum o tych książeczkach; a już tam będziesz miał narysowane co odkręcić :wink:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek_426 Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 poszukaj serwisówki, jest kilka tematów na forum o tych książeczkach; a już tam będziesz miał narysowane co odkręcić :wink:jszwłasnie ze szukałem i nic nie moge znalesc wszystko o motorach starszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akiraone Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 własnie ze szukałem i nic nie moge znalesc wszystko o motorach starszych pierdu pierdu kolego :-) to kiepsko szukales http://www.yamahaownershandbook.com.au/index.php ale przede wszystkim zalatw sobie do tego klucz dynanometryczny jak nie chcesz ukrecic gwintu. Jak zrobisz krok po kroku tak jak w serwis manual'u to pojdzie jak po masle.... pzdrw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek_426 Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 pierdu pierdu kolego :-) to kiepsko szukales http://www.yamahaownershandbook.com.au/index.php ale przede wszystkim zalatw sobie do tego klucz dynanometryczny jak nie chcesz ukrecic gwintu. Jak zrobisz krok po kroku tak jak w serwis manual'u to pojdzie jak po masle.... pzdrw.wielkie dzieki za info. znalazłem to co chciałem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi