harnas60 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Przez myśl mi przeszło że to Hubert Twoja ale zmyliły mnie te kolektory niepolerowane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Byzdra Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 No właśnie, kolektory do czyszczenia, tyle z Dominikiem polerowaliśmy, że teraz aż żal patrzeć, kolego Bartas1982 wyczyść kolektory to polatasz z towarzystwem :-) życzę zadowolenia z Hanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) Ja tam nic nie sugeruję, bo życie różniste niespodzianki przynosi ... ale w niedziele pogodynka zeznaje ze ma być (?) 11stC.Czyść Bartas kolektory !!! Edytowane 7 Marca 2018 przez -OLO- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas1982 Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 No właśnie, kolektory do czyszczenia, tyle z Dominikiem polerowaliśmy, że teraz aż żal patrzeć, kolego Bartas1982 wyczyść kolektory to polatasz z towarzystwem :-) życzę zadowolenia z Hanki A dziękuje, jestem póki co z niej zadowolony :) tym bardziej jak spotykam na forum jednego z poprzednich właścicieli CBF'ki :) dziś trochę polatałem, ale jeszcze na drogach jest "syf" i przydałoby się żeby tak popadało kilka dni z rzędu żeby spłukać to dziadostwo z dróg (sól, piach i inne pozimowe badziewie). Na razie znowu szykuje się średnia pogoda, bliżej Świąt ma być ok. Co do kolektorów, to nawet nie zwróciłem na to uwagi, wiem że czyści się je jakąś pastą polerską (autosol?). Szczerze to nie chce mi się teraz tego rozkręcać, może po sezonie pobawię się w dokładne czyszczenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulReaver7 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Cześć. Obecnie poszukuję jakiegoś moto. kojarzycie handlarza z Olx "mgr inż Stacho"? Wpadło mi w oko jedno moto od niego. Ktoś miał jakieś doświadczenia? Dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi