Donpitek Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Witajcie! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Może coś więcej o sobie? Np. imię, płeć, wiek, orientacja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-M-S Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 hah wiedzialem,ze zaraz którys napisze, orientacja musi byc ;d koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ce2ar27 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Witam Wszystkich :) Jestem tu nowy, Mam na imię Cezary, Jeżdżę na czerwonym Bandycie GSF 600s (jeszcze na ang blaszkach :P moze z kimś się mijałem ) chętnie dołącze do kogoś aby polatać razem bo samemu troszke nudnawo :(Pozdrawiam Wszystkich Pasjonatów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) Witamy :) Za chwilę ktoś poprosi o uzupełnienie profilu :laugh: Edytowane 30 Maja 2016 przez Dominik D. Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Witam Wszystkich :) Jestem tu nowy, Mam na imię Cezary, ...Witam, obserwuj wyjazdy a pewnie uda się przejażdżkę zrobić. Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Cze Czarek,no jakoś ostatnio widziałem człowieka błyskawicę na czerwonej torpedzie z blachami z GB. Pozdrawiam-OLO- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Powitać. Tak Dominik - mógłbyś uzupełnić swój profil :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antarktis Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Czarku masz czerwoną maszynę i czerwony strój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Cześć ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-M-S Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 siema, na moto sercu sie zapoznamy pewnie, obserwuj forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ce2ar27 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Czarku masz czerwoną maszynę i czerwony strój?hej Antarktis. Czerwoną maszynę tak ale strój mam czarny tekstylny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Z dzieciństwa:"... czarne na czerwonym jedzie po zielonym ... " :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZAND Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Witam ,Andrzej z Radomia od niedawna na moto.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi