Arkadiusxmoto Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Zdrowie pan jest zbyt cenne ... żółta padaka łajzy 2 cos sie nie prowadzi a wlasciwie jedzie jak chce ;) w dodatku kolo mu dokrecalem wiec bezpieczne to to juz nie jest :) to pisala Łajza 1 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Padaka :icon_exclaim: Ty chyba cos pomyliles :crossy: Tu mowa o mojej slicznotce a nie o Twoim :lalag: Wake up... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Ech... te nogi :banghead: Uczyłam się jeździć na Virago i teraz jak marzy mi się zmiana na jakiegoś streeta to okazuje się, że nogami nie sięgam podłogi. I strach mnie paraliżuje, że niestabilnie, że tylko na opuszkach palców się trzymam i że stanę kiedyś i się nie odepchnę i jak ta sierota zostane sama :D :banghead:Anitko, a co z tym hornetem co Ci się podobał? Przymierzałaś się do niego? Dzisiaj złożyłem swój sprzęcik i jutro chyba będzie moja pierwsza przejażdżka w tym roku, wstępnie umówiłem się Tomkiem ale wszysyko zależy od pogody. Pozdrawiam:) :notworthy: Edytowane 30 Marca 2008 przez przemoXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motopiratek Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam wszystkich motórzystów :) Maciek mam na imie ;)A jezdze sobie na GSX 600 FX :) Pzdr dla wszystkich :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam wszystkich motórzystów ;) Maciek mam na imie ;)A jezdze sobie na GSX 600 FX :flesje: Pzdr dla wszystkich :biggrin: FX juz prawie jak matrix ... jakas specjalna wersja czy zwykle Jajo ? bo nie wiem skad to "x" masz :lalag: witaj ;) :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motopiratek Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 FX juz prawie jak matrix ... jakas specjalna wersja czy zwykle Jajo ? bo nie wiem skad to "x" masz :lalag: witaj ;) :biggrin: :bigrazz: Tak mam w dowodzie wpisane :biggrin: o ile wiem to jest koncowka produkcji tego modelu(potem bylo JAJO) Moze to dlatego jest FX :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Moze to dlatego jest FX :banghead: W wolnym tlumaczeniu "Fatal X-perience" (inaczej fatal experience :biggrin: )Taki tam zarcik :icon_mrgreen: Bez urazy :icon_mrgreen: Ja tylko czerwonej hondy cb400 nie lubie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Sorki, że się odrazu nie przywitałem. Pozdrawiam wszystkich Radomskich motorzystów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Witamy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagierek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich, ktorzy mnie nie znaja i tych, ktorzy mnie juz zdazyli poznac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Witajcie witajcie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam witam :D :icon_mrgreen: szwagierka chyba kojarze :) :crossy: PS Żółty ... dobre to twoje FX :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 :( :icon_razz: witam szwagierek i titi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich, ktorzy mnie nie znaja i tych, ktorzy mnie juz zdazyli poznac...No Witamy Witamy!!!Skad ja Cie znam :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 czesc szwagier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi