Ksylo Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 no i szczęście nas znowu opuściło..... :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbelllo Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Siema siema :) I papatki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wampirr Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Siemanko, po 3 latach przerwy wracam na radomskie uliczki Do zobaczyska na ulicy i szerkosci! LWG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Siema!! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbelllo Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 YOooooo... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dany600 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Siema!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 no ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wampirr Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) dupaniezłe, szacun Edytowane 20 Czerwca 2014 przez Wampirr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 aaa miałem napisać cos w stylu siema! yooo! eloooo! a wyszła dupa ................ ale w zasadzie co za różnica? równie interesujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wampirr Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 aaa miałem napisać cos w stylu siema! yooo! eloooo! a wyszła dupa ................ ale w zasadzie co za różnica? równie interesująceno w sumie dupa jest interesująca...mozna sie tak witac teraz...zamiast siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 no to dupa wszystkim :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Nie to forum :) Z takim hasłem nawet w politykę możesz iść.Ponoć poseł Biedroń szukał asystenta. ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Homosie mnie nie interesują, sam sobie idz na asystenta posranki Grodzkiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_Radom Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) Witam Kolegów i Koleżanki, jestem nowy na forum ale jako motocyklista już kilka lat. Jeżdzę Virago 535, które w moim posiadaniu nie jest wcale nudną dwukółką :) Edytowane 18 Lipca 2014 przez Misiek_Radom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi