Kbass Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 I ja sie powitam. Cześć ludzie, nie udzielalem sie na forum, nawet niezbyt aktywnie je czytam, ale jestem z okolic to sie przywitam :) codziennie do pracy sie przez miasto przebijam swoim gpz, poza tym gram na basie toteż moze ktoś widział mnie dodatkowo z gitarą na plecach ;) Cytuj motocyklisci.radom.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 na basie powiadasz :happy: to możemy cos pograć jeśli lubisz dobrą muzyczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Wpaść z akordeonem :blink: Powitać panowie szlachta :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Cześć.Z wiosłem na plecach i motocyklem po Radomiu śmigasz ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbelllo Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Siema nigdy nie widziałem żeby ktoś jechał z gitarą na plecach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 kilka razy tak jechalismy, Xylena miała gitare na plecach ......................da się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 No to robim w niedziele spontan.Jakoś te bongosy załaduję, ale muszę Tytusa z harmonią na plerach motongiem popylającego zobaczyć ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kbass Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Motongiem z basem na plecach, a w kufrach np. Garnitur (jak na sztukę jadę) w drugim heada (wzmacniacz), itp :). Max co z gitarą na plecach to 70km, i powyżej 110-120km/h trzeba walczyć z wiatrem. Bas ma długi gryf i sporo wystaje :D Edit: ale jak do przewiezienia kompletne nagłośnienie (paczki itp), trzeba się przesiąść do kombiaka... Edytowane 17 Marca 2014 przez Kbass Cytuj motocyklisci.radom.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 No to robim w niedziele spontan.Jakoś te bongosy załaduję, ale muszę Tytusa z harmonią na plerach motongiem popylającego zobaczyć ;) Jak się zawezmę to i pianino wezmę :blink: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kbass Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 na basie powiadasz :happy: to możemy cos pograć jeśli lubisz dobrą muzyczkę Xylo Xylo Jeff Beck powiadasz? Kiedyś miałem chińskiego strato (squiera), nie brzmiał zbytnio, ale stroił i był wygodny (po pewnych korektach), był ładny (daphne blue) i TANI, niestety ukradli. Została basówa. Ja jestem zawsze chętny, żeby pograć, choć na razie dość zalatany muzycznie jestem i ciężko się zatrzymać - wiesz jak jest. Wśród moich znajomych muzyków też kilku lata na moto ;) Cytuj motocyklisci.radom.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 jak tam babcia woli, zeby dobrze zagrać to trzeba na prawde chcieć...........na siłę nic nie wyjdzie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 OK to czekamy jak w miarę ciepło i garaż jam zrobim.Sąsiadów mam przyzwyczajonych do muzyki świcie. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kbass Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 i ja! :) nawet swoją kanciapę mam. Prywatną! z parkingiem dla motocykli strzeżonym ;) Cytuj motocyklisci.radom.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 no to koledzy dawać raidery :D ew unplugged :D Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kbass Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Btw w piątek 2 dobre i niedrogie koncerty. 1 w amfiteatrze, drugi w bordo. Cytuj motocyklisci.radom.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi