Wróbelllo Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 siemasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 cześć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 witam :rolleyes: szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajdolot Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Witam, mam na imię Marcin pochodzę z młodzianowa a obecnie mieszkam w Hucie Mazowszańskiej. Przygodę zacząłem od Jawy P20 "pancerka" z 1976r, którą posiadam do dzisiaj a w zeszłym roku zrobiłem prawko na motocykle. W zeszłym miesiącu zakupiłem Yamahe xs400se i mam nadzieję że posłuży mi kilka sezonów :) . Poza motoryzacją interesuję się elektroniką (taki zawód), krótkofalarstwem, oraz akwarystyką. Pozdrawiam wszystkich motomaniaków z Radomia i okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Powitac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Witam. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebystra Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Witam.mam nadzieję , że chociaż wielkością liter się zrehabilitowałam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Powiedzmy.Powitać. P.S. Ponoć wielkość nie ma znaczenia ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Strzałeczka !Nick masz zajebisty, może wreszcie weselej na forum się zrobi :biggrin: P.S. Pancur czyżbyś miał problema ze swoim sprzętem że się tak pocieszasz :icon_twisted: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Każdy sprzęt używany często, gęsto Titi :D czyli jest git. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Każdy sprzęt używany często, gęsto Titi :D czyli jest git. Tylko pozazdrościć :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebystra Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Powiedzmy.Powitać. P.S. Ponoć wielkość nie ma znaczenia ;)Oj, ma znaczenie Pancur, ma! Zwłaszcza wielkość liter, gdy wzrok już nie ten ;) . Do tej pory jako 52-kilogramowy plecaczek hondzią blackbird. Z samodzielnych jazd: kawa ninja i ktm - najpierw ja na nich siedziałam, a potem "łone" na mnie leżały :) Zdecydowanie wygodniej leżało mi się pod ktm ;) - może to kwestia tego, że na trawie ;) . Strzałeczka !Nick masz zajebisty, może wreszcie weselej na forum się zrobi :biggrin: P.S. Pancur czyżbyś miał problema ze swoim sprzętem że się tak pocieszasz :icon_twisted: :icon_razz: Witaj Titi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbelllo Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 ELOSZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 K...jaki ja stary jestem.Za moich czasów to ew lala się mowiło czy cos w podobie ale loszka ? :D Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertno Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Pora się przywitać wreszcie bo tylko zaglądam czytając.A więc WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi