Titi Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Strzałeczka :excl:A ja tam latam na Komarze w czerwonym kolorze, ale chyba przemaluję go na niebiesko....słyszałem że niebieski kolor uspokaja, może wreszcie sprzęt nie będzie mnie ponosił :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Wklej zdjęcie kobity Na Radomiu zaliczamy jako sprzęt do jazdy.Niech kopary nam opadną.Witaj Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Zwróćcie uwagę na lewy górny róg strony "forumowe naszywki"...Ujął mnie tam jeden tekst na temat MC ze stworzeniami stadnymi. :laugh: :banghead: :laugh: ..aż se taką zamówiłem :blush: Jakby ktoś miał problem ze znalezieniem podaję link; http://forum.motocyk...szywki-fm-2012/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 TiTi, na tym komarze jak juz bedzie niebieski to jeszcze koniecznie napis MILICJA (biały) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildbee Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 To ja też się przywitam :].Chociaż w niedziele miałem przyjemnośc poznać kilka dzielnych, nie bojących sie zimna forumowiczy, spotkaliśmysie na kawie, gdzieś w Bałtowie.Mam na imię Aleksander, Mieszkam w Skaryszewie, mam jakieś 40 lat i jezdże BMW R1150R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 czolem Kolego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Witamy :biggrin: O widzę że oldboysów ciągnie do dinozaurów :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 jeden young'ers tez to lubi ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Robię większe zamówienie. Ktoś ma jakieś życzenia, potrzeby lub co tam jeszcze chcecie...Jestem w sklepie, ale można i tu lub telefonicznie spełniać życzenia waszych motorków... :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Powitać.Miło było poznać w Bałtowie.Niby sezon się kończy ale pogadać przy piwie zawsze można.Nie rozbieram jeszcze sprzętu, mam nadzieję że jeszcze jeden sołneczny wekend... Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbelllo Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Siemanko mam na imię Kuba. Zamieszkuję w Kosowie śmigam na Suzuki SV650s. Pozdrooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Powitać .I pamietaj że po graty do motocykli trza na Wojska Polskiego... :D Chyba że chcesz w r... :D Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Lewa w górę Kuba :) Pancur chyba zostanie moim specjalistą od marketingu i reklamy :lalag: Umie zachęcić klienta :offtopic: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 powitac Kolege :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbelllo Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 W ryjka jeszcze nigdy nie dostałem :D Jak na macie i zawodach może się komuś w końcu uda :))) A na nowy sezon szykują mi się ogromne zakupy do mojej SV'y więc będę pamiętał gdzie muszę się udać:) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi