SAPER Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Witam , Saper Gołębiów - Planty . Drugi sezon Yami FZS 600 . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 No siema Saper! :flesje: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Ooo....ciekawy pomysł...Arek na pewno się ucieszy :icon_razz: Już frędzle na manety zakładam :icon_razz: :icon_twisted: Witaj Saper :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAPER Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Siemka Dominik , kiedy zaczynamy sezon ? Już się nie mogę doczekać ! Pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Gdyby nie opony to mógłbym już dziś..... :biggrin: a narazie :flesje: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Rarus to ma łeb :icon_razz: eeee ni ma, dwa trzy piwa i juz się kiwa :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 eeee ni ma, dwa trzy piwa i juz się kiwa :icon_mrgreen: Nie powinienem się wtrącać :banghead: , ale wydaje mi się, że chodziło o ten dolny łeb :icon_twisted: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Nie powinienem się wtrącać :banghead: , ale wydaje mi się, że chodziło o ten dolny łeb :icon_twisted: :icon_razz: a zaczęło się od frędzli ... :icon_twisted: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Starszy oczywiście zapraszam do Milejowic, jak dotąd nie udało mi się Ciebie zauważyć na naszej „wiosce” wiec musisz się odezwać jak się będziesz do nas wybierał. A co do grupy chopperowo-cruiserowej to Karlo ogłosił otwarcie sezonu 26 kwietnia trzeba będzie się zjechać będzie coś więcej wiadomo i zrobi się cieplej, otworzymy nowy temat i się skrzykniemy. Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deyta Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Cześć Chętnie się przyłączę do wycieczki. Można by zmontować radomska grupę choperowo-cruiserową Witam Jestem za ! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STOCTON Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 :smile: Witam wszystkich STOCTON jestem z Radomia zaczynam od sezonu 2009 z CBR F2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 witamy :) do zobaczenia na drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) Witam Jestem za ! :clap: Ja też :) Chyba będzie więcej chętnych na taką grupę również spoza forum :) MJ PS. Znaczy chodzi mi o grupę chopperowo- cruiserową :D Edytowane 26 Lutego 2009 przez Michael Jordan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Co się tu do qrwy dzieje. Pamiętam jak ja napisałem, że chopperowcy jadą do Częstochowy w sobotę, dostałem zj..y bo na forum niema podziałów. Ja należę chyba do Kawomodów (od modzenia). Ma ktoś jeszcze Kawomoda, polatamy razem. Xylu zbredź swój motor mocniej, bo będę w bandzie sam. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Sorry, nie chodzi mi o podziały, raczej o to, że z doświadczenia mi wynika, że chopaki na sportach męczą się jak jadą z chopperami. Do dziś pamiętam jak nas jeden kumpel na R6 prosił: "chłopaaaaki, błaaagaaaam... chociaż stówkę...." :) Pozdrawiam MJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi