madlen Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 madlen ... gdzieś już Cie chyba widziałem ... :Dhmm... chyba jak wymijałam cię na kieleckiej czarną cebulą :D Witam witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałCB600 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Siemanko wszystkim Rafał - niebieski Hornet 02Znalazlem na forum nawet siebie w gazecie - ja :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Siemanko wszystkim Rafał - niebieski Hornet 02Znalazlem na forum nawet siebie w gazecie - ja :cool: Witam. Nie chwal sie :notworthy: Czy przypadkiem nie spotkalismy sie na Jana Pawla i Wiejskiej jakis czas temu :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałCB600 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Co prawda to tylko echodnia ale jak na pierwszy raz moze byc :notworthy: Mozliwe bo mieszkam w okolicy Chociaz rowniesz w okolicy jest tez koles z niebieskim Hornetem tyle ze rocznik 03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Co prawda to tylko echodnia ale jak na pierwszy raz moze byc :notworthy: Mozliwe bo mieszkam w okolicy Chociaz rowniesz w okolicy jest tez koles z niebieskim Hornetem tyle ze rocznik 03 No wlasnie jakies niebieskie horneciatko mi sie nawinelo. Jesli Ty tak spokojnie jezdzisz tzn ze to Ty byles :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 (edytowane) Siemanko wszystkim Rafał - niebieski Hornet 02Znalazlem na forum nawet siebie w gazecie - ja :wink: Nieźle jak na początek :icon_rolleyes: Ale zaraz zaraz... jak ja się witałam, to od razu były wpisy o żurku czy innych buraczkach, a teraz cisza.Rafał! Żurek dla wszystkich! Edytowane 5 Sierpnia 2008 przez nitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Nieźle jak na początek :wink: Ale zaraz zaraz... jak ja się witałam, to od razu były wpisy o żurku czy innych buraczkach, a teraz cisza.Rafał! Żurek dla wszystkich! Wiesz, wtedy wierzono w Twoje zdolnosci kulinarne. W tym przypadku brak wiary i ochotnikow do kosztowania :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Wiesz, wtedy wierzono w Twoje zdolnosci kulinarne. W tym przypadku brak wiary i ochotnikow do kosztowania :icon_rolleyes: Błogosławieni, którzy nie smakowali, a uwierzyli :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 moim skromnym zdaniem wszystkiemu winien jest Xylo... odkad zlamal noge jakos na forum ucichlo... o zurkach wyprawach itd... slyszalem ze wraca do normy wiec lada chwila bedzie sie dzialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 moim skromnym zdaniem wszystkiemu winien jest Xylo... odkad zlamal noge jakos na forum ucichlo... o zurkach wyprawach itd... slyszalem ze wraca do normy wiec lada chwila bedzie sie dzialo... Mowisz o jakims żurkowym zlocie :) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Siemanko wszystkim Rafał - niebieski Hornet 02Znalazlem na forum nawet siebie w gazecie - ja :)Siema :bigrazz: Ciebie mijalismy w niedzielę gdzięs przy wiadukcie za Hubalem :biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałCB600 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Hornets no nie wiem jak spokojnie to moze nie ja chyba ze w zakret akurat wchodzilem Co do zupy to moze jak sie kiedys ustawimy to pomysle o goracym kubku - narazie nie proponuje latania dalej bo nie mam swojeo kompa i ciezko pisac Karlo mozliwe ze sie mijalismy ale bylem tak zmachany po swietokrzyskich winklach ze niewiele kojarze Ale spoko ze mnie zauwazyles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 nie no! przysięgam pozabijam, :) coście sie tak uparli na tę powitalną!? na dole tyle wątków a Ci tu :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Nie no człowieki uspokójcie się :evil: chcecie żeby nasz moderek osiwiał ze stresu? :biggrin: piszta tam gdzie trza pisać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 spokojnie to moze nie ja chyba ze w zakret akurat wchodzilem Spokojnie w zakrety wchodzisz :) Nie dobrze z Toba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi