-OLO- Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Cieszymy się Martanko że radość Ci jazda sprawia. Ze swojej strony zapraszam na nasze "od czasu do czasu" krótkie wycieczki po okolicach naszego miasta.A Pancur ... Pancur nadawał kolorytu naszemu forum. Nadawał bo ostatnio nas zaniedbał, co mam nadzieję zmieni się jak odczyta niniejszy wpis :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Jeszcze tylko wiek. Preferencje możemy sobie darować :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarq Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Cześć wszystkim motocyklistkom i motocyklistom z Radomia.Dołączam do Was nieśmiało, bo to mój pierwszy sezon na własnym moto - wreszcie się doczekałam :biggrin:Na razie jeżdżę sama, może jak nabiorę wprawy i pewności, kto wie...? Ponoć w grupie zawsze raźniej ;) Część Martanka ;) Zapraszamy do wspólnego jeżdżenia ;) w grupie raźniej - to prawda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Cześć , w grupie raźniej , bezpieczniej i weselej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm74 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Cześć Martanka. Gmole już założyłaś? Cytuj Lepiej mieć tarcie w punkcie podparcia, niż parcie w punkcie podtarcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ooo witaj Strom :)Gmole już są :) Zostały szybciutko i profesjonalnie założone przez kolegę - znajomego z forum ;)Dziękuję też Tobie za chęć pomocy :) I w ogóle dzięki wszystkim: T-M-S, -OLO-, Harnas, Jarq :) i aarrk za miłe przywitanie. Noo to kiedy się przekonam, czy jazda w grupie rzeczywiście jest taka jak piszecie ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-M-S Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) pośmigaliby my,ale ja uziemiony na 2tyg, je*lem na piachu wyjezdzajac z roboty i bok mojej slicznotki do malowania niestety ;x lusterko i kierunek juz zamowilem. Jakbym latal z ekipą ode mnie,to daj kontakt w Priv wiadomosci ;) odezwe sie aaa czesto gesto ekipa sie zbiera po 18 godz na Scandalu obok placu Jaggielonskiego i latają po miescie Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez T-M-S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ale jesteście ;) nowi przybywają, a Wy narzekacie, ze nudno.....kto to jest ten Pancur, że tak Wam go brakujeOj pewnie poznasz w swoim czasie. Póki co witaj w grupie. Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Noo to kiedy się przekonam, czy jazda w grupie rzeczywiście jest taka jak piszecie ;) ? Sobota wyjazd do Kozienic ? PS. Ktoś wybiera się ... oprócz Martanki ?My lecimy na 7-9 moto, jeśli pogoda dopisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 A w jakim tempie lecicie? :wink: Bo nie wiem co na siebie włożyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Spacerowo, my zawsze spacerowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danyy Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Witam wszystkich.Mam na imie Daniel jestem z okolic Radomia, aa smigam Hyosungiem Gt 250 Naked to moja pierwsza zabawka..Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Powitać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesek5 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Witamy , witamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Cześć Danyy , witaj w zacnym gronie motocyklistów !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi