Ce2ar27 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Siema Siema :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Powitać. No i oczywiście prośba o uzupełnienie profilu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-M-S Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 ktos mi mignal ostatnio na sv'ce na Limanowskiego ;d jak do roboty jechalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert1988 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Jeżeli srebrna i dosyc glosna to mogłem byc ja poniewaz czesto rano lece limanowskiego do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogoszkocja Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Witam. Na imię mam Bogumił.Posiadam od niedawna czerwoną Yamahę XJ 600 diversion. Jak tylko pogoda pozwala to praktycznie codziennie śmigam nią do pracy i załatwiając większość spraw do których nie potrzeba samochodu ( czy wożenia żony i córki jednocześnie). Na tą chwilę zrobiłem już około 2 tyś km praktycznie nie wyjeżdzając z Radomia - także niektórzy mnie może widzieli.W razie gdy ktoś zobaczy można otrąbić .Pozdrowiam i do zobaczenia na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Powitać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Otrąbimy, a jakże ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Cześć wszystkim motocyklistkom i motocyklistom z Radomia.Dołączam do Was nieśmiało, bo to mój pierwszy sezon na własnym moto - wreszcie się doczekałam :biggrin:Na razie jeżdżę sama, może jak nabiorę wprawy i pewności, kto wie...? Ponoć w grupie zawsze raźniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-M-S Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 witamy witamy płeć piękną, na czym smigasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Witaj Martanka, Honda CBF600 fajna jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Powitać. Prawdopodobnie koleżanka lata na CBF-ie ale mogę się mylić bo profil nie uzupełniony :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 no :rolleyes:Pancura mi brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Taaa. Jakoś nudno bez Pancura na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ale jesteście ;) nowi przybywają, a Wy narzekacie, ze nudno.....kto to jest ten Pancur, że tak Wam go brakuje - pozazdrościć tylko Dla uzupełnienia: śmigam na hondzie cbf 600 N-dodam. Czasem bardzo na niej wieje, po za tym lata się coraz fajniej i coraz bardziej ją lubię.A tak w ogóle nie wiem o co jeszcze uzupełnić profil, wszystko co najważniejsze przecież jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi