krisSV Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 obiecujesz i obiecujesz i jakoś nie ma kebaba :buttrock: no nie druga połowa dla Ciebie i Krissa :Dcale szczescie Nulka sie na wachanie korkow tylko pisze wiec pewnie dam rade ;p a kebaba to mozemy chocby i w piatek odpalic tylko zebys DR'ke do tej pory zrobil... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 a gdzie trzecia połowa? -dobrze,że moderator już spi bo by nas pozamykał :D hehe :flesje: Moderator jak obejrzy to sam się zamknie :buttrock: HeHeHe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 a gdzie trzecia połowa? -dobrze,że moderator już spi bo by nas pozamykał :D hehe :buttrock: haha, sam by spamował cholernik jeden :D Łobiecanki Cacanki- co się nie swoim rządzisz? bede pracował bede sie rządził. Nawet nie wiesz ile ja potrafię serca w alkohol włożyć ;) cale szczescie Nulka sie na wachanie korkow tylko pisze wiec pewnie dam rade ;p a kebaba to mozemy chocby i w piatek odpalic tylko zebys DR'ke do tej pory zrobil... :flesje: dobra dobra, przecież wiesz, że sam jej nie robię więc pewnie będzie działać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Tylko nie pijcie oleju a do DR'ki nie lejcie alkoholu :flesje: Bo się kobiecina rozpije :buttrock: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ja za to serce i dusze potrafie wlozyc :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) ja za to serce i dusze potrafie wlozyc :Dznaczy,że co,gdzie i komu... Ty potrafisz włożyć :flesje: bo już nie kojarze :buttrock: Edytowane 20 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ja za to serce i dusze potrafie wlozyc :buttrock: A potem legalnie się wyłożyć- byle jak,byle gdzie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 No cóż chyba trzeba zmykac do krainy snów... Dobranoc Wszystkim :icon_eek: :flesje: :icon_eek: -a i miłej pracy jutro :D ja mam wolne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 mhaa miłej pracy ja też mam wolne i jeszcze pół garnuszka wina :D włożyć wyłożyć może się chłopak przejęzyczył :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 nooo ja to jeszcze posiedze i potrenuje do jutra :P jutro impra ;D cheers :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 nooo ja to jeszcze posiedze i potrenuje do jutra :P jutro impra ;D cheers :D gdzie, nie spraszałeś przecież :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 mhaa miłej pracy ja też mam wolne i jeszcze pół garnuszka wina :D włożyć wyłożyć może się chłopak przejęzyczył :Pw sumie to fakt co to za różnica... :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 No cóż chyba trzeba zmykac do krainy snów... Dobranoc Wszystkim :icon_eek: :wink: :icon_eek: -a i miłej pracy jutro :D ja mam wolne :PJa też mam wolne -------- DOBRANOCKI!!!!!!!!!!!! KOFANI :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 najważniejsze jest to,że jutro WOLNE :D Dobranoc :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Marcin Impra studencka i nie tylko. Mlode studentki itd. jutro kolo arkadii w klubie Piekarnia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi