Gość NULKA Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 WALDI TY SIE UPIłEś !!!mocny materiał :D :buttrock: :flesje:mam branie dzisiaj ;) czyj to głos ;) Oglądając całość popłakałam się ze śmiechu --- motyw z laską w laptopie Waldiego jest ...sami zobaczycie.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 mariani-a to fakt żałuj bo jest czego...POZDRAWIAM Przemo :flesje: Juz zaluje, kudre next time no fuckin' way zeby mnie nie bylo to pewne. pozdrawiam rowniez i przy piwku tez pospamuje troszke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ja już się wypłakałem, idę po winko. Zdrówko !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ja już się wypłakałem, idę po winko. Zdrówko !!!!!Zostaw sobie na jutro --- pozostałe kawałki też są ciekawe :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) no cóż mogę dodać - ZDRÓWKO :buttrock:mam nadzieje,że to nie jest coś złego pić przed netem... :flesje: Edytowane 20 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) ja już się wypłakałem, idę po winko. Zdrówko !!!!!Zdrofko :D mam nadzieje ze smakuje :flesje: chyba musze na przyszly rok zwiekszyc produkcje :buttrock: Edytowane 20 Listopada 2007 przez krisSV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 no cóż mogę dodać - ZDRÓWKO :buttrock:TWOJE TEŻ--- felbatką z cypitrynką :flesje: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Zdrofko ;) mam nadzieje ze smakuje :flesje: chyba musze na przyszly rok zwiekszyc produkcje ;)Jakby mnie Żona widziała to stwierdziłaby,że ze mną jest coś nie tak - pić z komputerem... :D TWOJE TEŻ--- felbatką z cypitrynką :D ;)Dzięki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Zdrofko :D mam nadzieje ze smakuje :flesje: chyba musze na przyszly rok zwiekszyc produkcje :buttrock: chętnie się dołożę do pordukcji, zarówno finansowo jak i wkładem pracy. Potem i tak połowę wypije :D jest tak zajebiście, że aż pozwolę sobie zaimportować ikonkę z innego forum, która oddaje mój nastrój Edytowane 20 Listopada 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 chętnie się dołożę do pordukcji, zarówno finansowo jak i wkładem pracy. Potem i tak połowę wypije :Dnooo bede pamietal szczegolnie z tym wkladem pracy bo finansowo to pewnie dam rade ale pomocnych dloni nigdy za wiele a przy okazji mozna by kebaba zmontowac ... :flesje: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ciekawy jestem jak wyszedl motyw z moja laska :flesje: btw. po co filmowac moje dupsko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 chętnie się dołożę do pordukcji, zarówno finansowo jak i wkładem pracy. Potem i tak połowę wypije :D A ja to co??? :buttrock: Będę wąchać korki :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 nooo bede pamietal szczegolnie z tym wkladem pracy bo finansowo to pewnie dam rade ale pomocnych dloni nigdy za wiele a przy okazji mozna by kebaba zmontowac ... :flesje: :buttrock: obiecujesz i obiecujesz i jakoś nie ma kebaba :D A ja to co??? ;) Będę wąchać korki :D no nie druga połowa dla Ciebie i Krissa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 obiecujesz i obiecujesz i jakoś nie ma kebaba :buttrock: no nie druga połowa dla Ciebie i Krissa :Da gdzie trzecia połowa? -dobrze,że moderator już spi bo by nas pozamykał :D hehe :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 obiecujesz i obiecujesz i jakoś nie ma kebaba :flesje: no nie druga połowa dla Ciebie i Krissa :buttrock: Łobiecanki Cacanki- co się nie swoim rządzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi