Skocz do zawartości

Borki Reloaded !!!!!!!!

Marcin SF
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

sio spamuchy, część osób nie jedzie bo im się czytać nie chce :D nikt nie ma pojęcia ile nas ostatecznie będzie :banghead: pewnie i tak nie będzie problemów z miejscami, ale ... trudniej sie negocjuje jak sie nie wie kto przyjedzie :banghead:

sio spamuchy, część osób nie jedzie bo im się czytać nie chce :clap: nikt nie ma pojęcia ile nas ostatecznie będzie :banghead: pewnie i tak nie będzie problemów z miejscami, ale ... trudniej sie negocjuje jak sie nie wie kto przyjedzie :banghead:

a Ty co zrzędzisz od rana? sam listę dopiero co wrzucałeś, więc wiadomo kto jedzie :banghead:

a dobry spam nie jest zły :D

aha! ja wiem! to po prostu z zazdrości, że Kris ma różową DRkę, a Ty jeszcze nie! :banghead:

Edytowane przez Aśka

a Ty co zrzędzisz od rana? sam listę dopiero co wrzucałeś, więc wiadomo kto jedzie :banghead:

a dobry spam nie jest zły :D

aha! ja wiem! to po prosru z zazdrości, że Kris ma różową DRkę, a Ty jeszcze nie! :banghead:

tak, wrzucilem listę z proźbą o potwierdzenie kto jedzie i co :clap: pewnie nikt tego nawet nie zauważył

Po za tym obce mi jest uczucie zazdrości :banghead:

Zapomniałeś chyba o Kazecie :banghead: :banghead:

On potrafi spalić sprzęgło i ładnie nabieżnikować oponę :D

Coś czuję że nie długo guglując hasło "palenie gumy" na pierwszym m-cu będzie wypluwało "KaZet" :clap:

Nowe sprzęgło śmiga jak ta lala, moto przygotowane do zimy, stoi dumnie w garażu i czeka na ciepłe wiosenne dni.

Kuźna, a ja w ogole nie moge na trzeźwego... Od czego to bootla miała być?

Mi najlepiej ten motyw wychodzi z butelkami po Tyskim :banghead: . I małe sprostowanie, nie odpada denko tylko robi się dziurka wielkości mniej więcej monety.

PoZdRo

Mi najlepiej ten motyw wychodzi z butelkami po Tyskim :banghead: . I małe sprostowanie, nie odpada denko tylko robi się dziurka wielkości mniej więcej monety.

PoZdRo

ee 2 razy odpadło denko na moich oczach :D

Kazet jak moto przygotowane do zimy to czym w Borki jedziesz :banghead:

dajcie znać jeżeli ktoś z obecnych na liście się wycofuje :>

tak, wrzucilem listę z proźbą o potwierdzenie kto jedzie i co :banghead: pewnie nikt tego nawet nie zauważył

nie nie mój drogi! kazałes się wpisywac jesli ktoś NIE jedzie. a że wszyscy tylko spamują ,to znaczy, że lista jest aktualna :D

ee 2 razy odpadło denko na moich oczach :D

Kazet jak moto przygotowane do zimy to czym w Borki jedziesz :banghead:

Polskim Jastrzębiem.. czarteruje F16 z bazy w Krzesinach, mam 1 wolne m-ce, ktoś chętny? :banghead: