Waldi Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 chyba Was cos ******. Rozowa ma to do siebie, ze ma te 20KM wiecej od np czarnej DRki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 chyba Was cos ******. Rozowa ma to do siebie, ze ma te 20KM wiecej od np czarnej DRkiChyba ci sie coś pomieszało Waldi od tej Wódy ...................... CZARNY to jedyny słuszny kolor :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Chyba ci sie coś pomieszało Waldi od tej Wódy ...................... CZARNY to jedyny słuszny kolor :DO NIEEEE!!! w tej kwestii akurat muszę stanąć po stonie Waldiego!! RÓŻOWE są najlepsze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 ..................ale tylko literki :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) ..................ale tylko literki :D o kurczę... a ludzie na mój kolorek narzekają... jak się znowu ktoś przyczepi, to mu udowodnię, że mogłoby być gorzej :banghead: Edytowane 8 Listopada 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 sio spamuchy, część osób nie jedzie bo im się czytać nie chce :D nikt nie ma pojęcia ile nas ostatecznie będzie :banghead: pewnie i tak nie będzie problemów z miejscami, ale ... trudniej sie negocjuje jak sie nie wie kto przyjedzie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) sio spamuchy, część osób nie jedzie bo im się czytać nie chce :clap: nikt nie ma pojęcia ile nas ostatecznie będzie :banghead: pewnie i tak nie będzie problemów z miejscami, ale ... trudniej sie negocjuje jak sie nie wie kto przyjedzie :banghead:a Ty co zrzędzisz od rana? sam listę dopiero co wrzucałeś, więc wiadomo kto jedzie :banghead: a dobry spam nie jest zły :D aha! ja wiem! to po prostu z zazdrości, że Kris ma różową DRkę, a Ty jeszcze nie! :banghead: Edytowane 8 Listopada 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 a Ty co zrzędzisz od rana? sam listę dopiero co wrzucałeś, więc wiadomo kto jedzie :banghead: a dobry spam nie jest zły :D aha! ja wiem! to po prosru z zazdrości, że Kris ma różową DRkę, a Ty jeszcze nie! :banghead: tak, wrzucilem listę z proźbą o potwierdzenie kto jedzie i co :clap: pewnie nikt tego nawet nie zauważył Po za tym obce mi jest uczucie zazdrości :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Zapomniałeś chyba o Kazecie :banghead: :banghead: On potrafi spalić sprzęgło i ładnie nabieżnikować oponę :D Coś czuję że nie długo guglując hasło "palenie gumy" na pierwszym m-cu będzie wypluwało "KaZet" :clap: Nowe sprzęgło śmiga jak ta lala, moto przygotowane do zimy, stoi dumnie w garażu i czeka na ciepłe wiosenne dni. Kuźna, a ja w ogole nie moge na trzeźwego... Od czego to bootla miała być? Mi najlepiej ten motyw wychodzi z butelkami po Tyskim :banghead: . I małe sprostowanie, nie odpada denko tylko robi się dziurka wielkości mniej więcej monety. PoZdRo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Mi najlepiej ten motyw wychodzi z butelkami po Tyskim :banghead: . I małe sprostowanie, nie odpada denko tylko robi się dziurka wielkości mniej więcej monety. PoZdRo ee 2 razy odpadło denko na moich oczach :D Kazet jak moto przygotowane do zimy to czym w Borki jedziesz :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 dajcie znać jeżeli ktoś z obecnych na liście się wycofuje :> tak, wrzucilem listę z proźbą o potwierdzenie kto jedzie i co :banghead: pewnie nikt tego nawet nie zauważył nie nie mój drogi! kazałes się wpisywac jesli ktoś NIE jedzie. a że wszyscy tylko spamują ,to znaczy, że lista jest aktualna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 antyspamer sie znalazł :D :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 ee 2 razy odpadło denko na moich oczach :D Kazet jak moto przygotowane do zimy to czym w Borki jedziesz :banghead: Polskim Jastrzębiem.. czarteruje F16 z bazy w Krzesinach, mam 1 wolne m-ce, ktoś chętny? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Polskim Jastrzębiem.. czarteruje F16 z bazy w Krzesinach, mam 1 wolne m-ce, ktoś chętny? :banghead:Na Bank sie spier..li po drodze :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Na Bank sie spier..li po drodze :D Nie dygaj... uczyli nas awaryjnego lądowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi