Waldi Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ja zasysam i zaraz obejrze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Czy już ktoś obejrzał - bo mi internet coś kuleje - proszę nie kojarzyć z kulejącym psem :buttrock:Marcin chyba znowu coś nie tak z refleksem... Why ? Generalnie film mam zassany, odpalam na słuchawkach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 no prawie tylko Waldi proce pokazuje :buttrock: :P ze cooooooooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) ze cooooooooo ?no nie mow ze tego tez nie pamietasz ... :P :clap: :evil: a tak wogole to i ja przez was spamerem zostalem .. :buttrock: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?act=Stats Edytowane 20 Listopada 2007 przez krisSV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) - Listek: Nie chciał bym tego pamiętać Meeeeee.Waldemarze co ty robisz.Rąbałeś do umywalki.Gówno prawda nie imprezowałeś jeszcze ze mną, - Aśka:Już potem zdążyłam ten taki od zakrętkiZdrowie Nulki - nie pijącej - Przemek chyba: Czemu zrobiłeś do bidetunie mamy co się obawiać, Ja: poczekaj polejemy sobie,nie musisz na raz nikt Cię nie zmusza, ale spróbuj uronić kropelkę sikam sikam pod siebie, nie mogę, poproszę pełny metraż Edytowane 20 Listopada 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Why ?Generalnie film mam zassany, odpalam na słuchawkach :evil: Marcin- świntuchu nawet filmy zasysasz? :buttrock: A ja sie felbatki napije. ZDROWIE :clap: Dobrze Wam - macie sie gdzie spotkać a w Lublinie zadupie totalne :P Buuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Marcin- świntuchu nawet filmy zasysasz? :buttrock: A ja sie felbatki napije. ZDROWIE :clap: Dobrze Wam - macie sie gdzie spotkać a w Lublinie zadupie totalne :P Buuuuuuuuuuuuuuuuno to do 2oo w czwartek na hełbatke zapraszamy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 - Listek Nie chciał bym tego pamiętać MeeeeeeWldemarze co ty robisz :Prąbałeś do umywalki gówno prawda nie imprezowałeś jeszcze ze mną - Aśka no ten taki od zakrętki :clap:Zdrowie Nulki - nie pijącej :evil: - Przemek (cholera muszę odsłuchać jeszcze raz)sikam sikam pod siebie, nie mogę, poproszę pełny metraż Pieluchy jadą.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie lej pod siebieReszta jutro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 no to do 2oo w czwartek na hełbatke zapraszamy ;Dto już nie chcecie po lotnisku pośmigać? :buttrock: :clap: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) WALDI TY SIE UPIłEś !!! Pieluchy jadą.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie lej pod siebieReszta jutro :P mocny materiał :evil: :clap: :buttrock: mam branie dzisiaj :evil: czyj to głos :evil: Edytowane 20 Listopada 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 to już nie chcecie po lotnisku pośmigać? :clap: :evil: :evil:ups rzeczywiscie zupelnie juz mi z glowy przez te %%% wylecialo to w takim razie w Radomiu sie tej hełbatki napijemy ... mam nadzieje ze sie da a jak nie to w termosie ekspresowa przytargamy :buttrock: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 boze co za spamerzy! Widze i czytam ze bylo wesolo, kurcze jaka szkoda ze nie dalem rady sie pojawic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 a co tam pospamować przy piwku raz na jakiś czas można :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 WALDI TY SIE UPIłEś !!!mocny materiał :D :buttrock: :flesje:mam branie dzisiaj :D czyj to głos ;)cos mi sie zdaje ze to ty miales "branie" ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 mariani-a to fakt żałuj bo jest czego...POZDRAWIAM Przemo :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi