dark_rider Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) sa zakłądy w polsce, tylko nie z tymi starymi dziadkami... oni japoni nie lubią! znajdź obcykanego młodzika który jest w temacie. Czy sie opłaca mam taka zasade ze na piwo, fajki i motocykle wydanej kasy nie licze... Tylko żeby wątpliwości nie było- ja remontu nie potrzebuję ;) Motto masz po prostu zajebiste :icon_biggrin: Jako, że ja nie palę, a za alkoholem szczególnie nie przepadam to na moto mogę wydać tyle, że na porządny remont w przyszłości wystarczy ;) A laski? Też mi ich zabrakło w pierwszej chwili,ale one potrafią wyciągnąć więcej niż taki remont Japonii :P Pzdr Edytowane 22 Października 2007 przez dark_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Lasek nie musze kupowac:P Zreszta chodzi o przyjemnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi