machony Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Witam. Mam pytanie. Jak sprawdza sie poziom oleju w fz6 a mianowicie: czy bagnet ma byc wkrecony czy tez sprawdza sie bez calkowitego wkrecania?czy silnik ma byc zimny czy cieply ale np 10 minut po wylaczeniu, bo poziom wtedy troche sie rozni?Pozdrawiam :icon_twisted: :lalag: :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Witam. Mam pytanie. Jak sprawdza sie poziom oleju w fz6 a mianowicie: czy bagnet ma byc wkrecony czy tez sprawdza sie bez calkowitego wkrecania?czy silnik ma byc zimny czy cieply ale np 10 minut po wylaczeniu, bo poziom wtedy troche sie rozni?Pozdrawiam :lalag: :clap: :wink: WitamSprawdza sie bez całkowietgo wkręcania: odkręcasz, wyjmujesz, czyscisz - wkładasz wyjmujesz - sprawdzasz * cieszysz sie ze nic nie bierze :icon_twisted: A czy ciepły (po mały postoju oczywiście) czy zimny umnie nie ma róznicy.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machony Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Dzieki serdeczne za odpowiedz.Pozdro Jeszcze jedno:Rozumiem ze to sie sprawdza przy motocyklu sojacym prosto a nie na bocznej stopce?Wole sie upewnicPozdrawiam ;) :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Rozumiem ze to sie sprawdza przy motocyklu sojacym prosto a nie na bocznej stopce?Powinien stać na stopce centralnej ;) https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machony Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 No to juz wszystko wiem :lapad: Wole nie ryzykowac w tak waznej sprawie i sie upewnic A moze macie jakiejs serwisowki do tej pieknej maszyny?? ;) :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 A moze macie jakiejs serwisowki do tej pieknej maszyny?? Mam angielską jakbyś chciał :notworthy: Podaj maila to Ci wyślę...14MB ma :notworthy: https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machony Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Mam angielską jakbyś chciał :notworthy: Podaj maila to Ci wyślę...14MB ma :) Podaje maila [email protected] Dzieki :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 jest przyklejony temat o fazerach, proszę na przyszłość tam zadawać pytaniajsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi