_fazi_ Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 cze mam do was prośbe bo mam dylemat co kupić z tych trzech moto prosił bym was o wszystkie info dotyczące tych moto (co sie w tych moto najczęściej psuje, czy dopadnie bez problemu częśći , dane tech itd itp) za info dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 chyba ździebko zły dział :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Już pare podobnych tematów było np. http://forum.motocyklistow.swiata.pl/viewt...light=junak+awo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_fazi_ Opublikowano 17 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2003 kondon ale zawsze ktoś cosik może napisać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_fazi_ Opublikowano 17 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2003 domel thx za info a coik o k750 to gdzie szukac bo za dużo czs nie mam żeby szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi