August~VF1000 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Mam już do wymiany łańcuszek rozrządu do Bladego z 95r. Mam pytanie czu od FZR 600 91r bedzie może pasować?? Bo mam okazje kupić. Na allegro widziałem że ceny kształtują się w granicach 150zł. Ile kosztuje wymiana takiego łańcuszka?? Będe szukać kogoś kompetentnego do zrobienia tego i ogólnego serwisu przed sezonem. Prosiłbym o odp dziś bo jakby co chce jeszcze dziś zamówić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 a nie prosciej zamowic z Larssona bedzie podobna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Z Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Nie pasuje. W tych silnikach są zastosowane inne typy łańcuszków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 stac cie na cbr-ke to kup se normalny lancuszek , albo zobacz czy podejdzie od kosiarki albo roweru , napedowy to zastosujesz od wsk ? po zeszlifowaniu zebow zebatek dalo by rade. polecam wylacznie lancuszek oryginalny , didy spotykane na polskim rynku to szmelc , ponoc tourmaxy podobnie , wbrew pozorom oryginal nie bedzie drozszy od akcesoryjnego Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi