mahermnih1 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Jest taki dział rejestracji jak SAM i mam pytanie czy wyrejestrowany motocykl bez prawa do rejestracji można zarejestrować na pojazd SAM ??Jaki jest tego koszt ??Pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Nie jestem pewien na 100% ale raczej nie można zarejestrować pojazdu wyprodukowanego przez fabrykę na swoje nazwisko. Ponieważ marka SAM mówi sama za siebie jesteś konstruktorem tego pojazdu, sam zaprojektowałeś ramę i ją wykonałeś. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Mój znajomy przerabiał samochód i zarejestrował go jako SAM, musiał poodrywać nadkola i inne elementy konstrukcji tak aby SAM nie przypominał samochodu.Podobnie jest z motorem - np. popularne przerabianie WSK na "łunochody".Generalnie chodzi o to że konstrukcja musi być zmieniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi