majek Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Pojeździliśmya skoro tu się można chwalić to się podzielimy z innymitu jest opis wycieczki na szybko to było od 15 do 22 września i było tak:pl-cz-sk-a-slo(noc)-hr(noc)-bih-mne(noc)-srb(noc)-mk-gr(noc)-bg-ro(noc)-h(noc)-sk-pl pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Ja byłem w Herceg Novi w Czarnogórze, z około 50-60km od Dubrovnika, piękne widoki po drodze, najlepsze w nocy, jak się jedzie przez Chorwacje..;) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Pogratulować udanej wycieczki, mnóstwo fajnych folek i jeszcze lepszych widoków :) .Czcionka na Waszej stronie jest dość męcząca do czytania, ale opis w PDF czyta się dobrze. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Nic tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 No to pięknie!!! :icon_mrgreen: Byłem w Chorwcji 7-krotnie na moto, wiem co toznaczy jeździć po serpentynach. Na Bałkanach jest po prostu przepieknie i spokojnie, a przede wszystkim pogoda dopisuje cały czas. Gratulacje kolego! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 (edytowane) Gratulacje,widzę że pojechaliście podobną trasą jak ja z Pierwoszowem,Krasnalem i Ash'em w sierpniu,z tego co widzę to ta trasa staje się bardzo popularna :cool: Jak się podobały widoki w Durmitorze i Kanion Tary? :eek: Edytowane 11 Listopada 2007 przez lombardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Fajna wycieczka. Fajna trasa. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi