Skocz do zawartości

Wypadek - Warszawa - Kawasaki XR7 nr rej. EWI 81MM

Sandra K.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

kurcze... reka szybsza od glowy :wink:

29-go of kors...

dobrze napisał 22. Przynajmniej wiem że wtedy msza była. Może 29 będzie także

Pozdrawiam,

Wstępnie mogę napisać, że Przemek będzie żegnany w czwartek 25 około 12 lub 13-tej.

To wszystko zależy jeszcze od prokuratury.

Pozdrawiam ,

Michał

PS

Potwierdzam termin pogrzebu Przemka. Odbędzie się on w najbliższy czwartek (25.10.2007) o godz 13 w Wieluniu. Katedra na cmentarzu lub przy cmentarzu.

Edytowane przez Ekim

Pamiętajcie o Przemku. Zawsze będzie jeździł z nami w naszych sercach...

Napiszcie przyjaciele że mógłby jechać wolniej...mógł...a na pewno jeździłby z Wami jeszcze nie jeden raz... Wszyscy piszemy o koleinach, liściach, mokrych drogach...itp... Wszyscy oszukujemy się... Prędkość jest największym wrogiem motocyklisty!!! Tak, tak, wiem daje ona wiele przyjemności...niczym narkotyk dla ćpuna... Cóż... Wiecie co jest później... Zaczynałem jeździć jednośladami w wieku 10-lat... Położyłem moto dawno temu wjeżdżając na mokrą studzienkę kanalizacyjną we własnym miasteczku. Studzienka była na łuku drogi, popadało, śpieszyłem się do dziewczyny... Upadłem, pogubiłem buty, połamałem płot, zegary w moto rozsypały się...(MZ-ETZ 150...śliczne, prawie nowe moto...)... Mogłem jechać WOLNIEJ... Teraz wiem...poprostu wolniej. Gliniarze mówią "niedostosował szybkości do panujących warunków jazdy"... Cóż...niby proste..., a takie trudne... Odkryłem Amerykę? NIE! Tylko chłopaka żal, bo mógł jechać wolniej...trochę wolniej...

Edytowane przez ADAM 66-VN 2000

ADAM - BMW 1300 GT

"... Cóż...niby proste..., a takie trudne...

Zależy jakim sprzętem latasz. Nie ma co się oszukiwać,że jak masz np. przecinaka to raczej śmigasz z prędkościami ,które ''nieco'' odbiegają od tych dopuszczalnych przez przepisy ruchu drogowego.Wiem bo już to przerabiałem i wiem jakie można ponieść konsekwencje .