ciechan Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Witam! :buttrock: Szukam wszędzie zbiornika paliwa do Drag Stara w bardzo dobrym stanie.Interesuje mnie kolorystyka jaka była na modelach z 97r. tzn, kolory srebrny metalik,fiolet +czerwone szparunki.Jeżeli znałby ktoś namiar na taki zbiornik to wielkie dzięki! Może ktoś ma doświadczenie w reperowaniu wgiętych zbiorników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 poszukaj po ludziach na allegro, tych ktorzy sprzedaja czesci do drag starow, bo czesto maja duzo wiecej rzeczy niz wystawione na allegro, a ze zbiornikow wystawionych jest tylko to: http://www.allegro.pl/item253668426_yamaha...ik_paliwa_.html mozesz kupic i pomalowac, wyjdzie moze troche drozej ale masz nowy porzadny lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ze zbiornikow wystawionych jest tylko to: http://www.allegro.pl/item253668426_yamaha...ik_paliwa_.html Czesc kolego.A co zrobic z takim fantem skoro gosciu pisze ze sprzedaje zbiornik do Draga i jesli wylicytuje go za 1 zeta to raczej musi mi go sprzedac, Prawda ?Moge nie czytac dalej tresci ze cena dotyczy srubki i domagac sie ze za zeta ma mi przeslac zbiornik. Jak to jest prawnie regulowane ???Mam udawac ze kupuje ze zeta zbiornik, czy doczytac opis do konca i kupic srubke ?? :eek: Nie ukrywam ze chetnie bym ten zbiornik kupil bo moj ma wgniota :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Czesc kolego.A co zrobic z takim fantem skoro gosciu pisze ze sprzedaje zbiornik do Draga i jesli wylicytuje go za 1 zeta to raczej musi mi go sprzedac, Prawda ?Moge nie czytac dalej tresci ze cena dotyczy srubki i domagac sie ze za zeta ma mi przeslac zbiornik. Jak to jest prawnie regulowane ???Mam udawac ze kupuje ze zeta zbiornik, czy doczytac opis do konca i kupic srubke ?? :) Nie ukrywam ze chetnie bym ten zbiornik kupil bo moj ma wgniota :) Wedle regulaminu Allegro, bez problemy moznaby zalicytowac za 1zl i wygrac aukcje i zadac sprzedazy zbiornika za wylicytowana kwote. Koles wystawil za 1zl bo chcial uniknac placenia wiekszej prowizji na allegro. No coz... wielu jest takich cwaniaczkow i kazdy przegrywa sprawe w sadzie. A byly juz sprawy o samochod, lodz, perkusje itp itd za 1zł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Wedle regulaminu Allegro, bez problemy moznaby zalicytowac za 1zl i wygrac aukcje i zadac sprzedazy zbiornika za wylicytowana kwote. no, chyba nie do końca. wprawdzie w tytule jest zbiornik, ale w treści (a z tą też masz obowiązek się zapoznać) śrubka; po drugie cena 1zeta jest na tyle niska, że _powinieneś_ podejrzewać, że coś jest w aukcji nie tak. co nie ulega wątpliwości, to to - że nie sprzedałby za 1zeta zbiornika :icon_question: sytuacja _nie_jest_ więc analogiczna do tych, które wymieniłeś ja takie aukcje zgłaszam za pomocą formularza jako nieprawidłowy opis - ogłoszenie/ reklama. i zazwyczaj znikają, bo allegro nie lubi prób robienia ich w wała :icon_rolleyes: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 No dobrze, ale co w sytuacji kiedy zalicytuje, wygram i bede czekal na zbiornik a dostane srubke ???mam prawo zadac przedmiotu podanego w tytule ???A zreszta, zalicytuje i zobaczymy co sie stanie :icon_rolleyes: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi