viperPL Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Continentale dziwnie zachowywaly sie na mokrym, na suchym calkiem fajnie.Qualiffiery dla mnie super! W kazdych warunkach czy cieplo czy zimno, deszcz czy slonce trzymaly bardzo fajnie. Bardzo dobrze rowniez spisywaly sie na torze. Bardzo polecam! No to zobaczę te Qualifier w następnym moto, choć nie wiem czy nie będę potrzebował kostek :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 w sumie opony juz kupione ale moze komus sie przyda temat. zalozylem conti i jestem zadowolony. zrobilem na nich 5kkm i zeszla nie cala polowa czyli dyszkie pociagna. trzymaja dobrze znaczy sie jeszcze nie puscily. stabilnosc w zakretach dobra oraz nie prostuja. sobiscie polecam Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Opony przyszły, teraz tylko przełożyć ... choć może warto by było felgi "odpustowo" zrobić :) Przysłali mi lacze z 2007, i mają jakiś dziwny rant - zaokrąglony. Też tak macie w swoich conti :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Opony przyszły, teraz tylko przełożyć ... choć może warto by było felgi "odpustowo" zrobić :flesje: Przysłali mi lacze z 2007, i mają jakiś dziwny rant - zaokrąglony. Też tak macie w swoich conti :? Hej, powiedz coś więcej o tym sklepie. Jak wygląda płatność i przesyłka.Z foto wnioskuję że masz cbrF3, zamawiałeś 120/70 czy 120/60 na przód? Pozdrawiam bluesowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Hej Tuzmen. Sklep jak każdy inny sklep internetowy, z wielkim plusem za obsługę klienta.Płatności w sklepie dokonujesz za pomocą karty kredytowej i PayPala np. Opony kupilem w standardowym rozmiarze dla cbr, czylo 120/60 na przód. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Opony przyszły, teraz tylko przełożyć ... choć może warto by było felgi "odpustowo" zrobić :biggrin: Przysłali mi lacze z 2007, i mają jakiś dziwny rant - zaokrąglony. Też tak macie w swoich conti :?ja mam te oponki z 07 i jakos nie mają zaokrąglonego rantu,może dlatego że mam inny rozmiar. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi