Ksylo Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Nie ma problemu.Gdybyś kiedys chciał to można do Kazika jechać na iłżę ,solec n/wisłą tam na prom i dalej.sorki więcej nie piję :D 1 września w pieniny jade jeśli pogoda pozwoli jak ktos chętnyJeśli powrót 2 września to ja się piszę , oby tylko nie padało.Może jeszcze ktoś chętny ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Zadzwoń .Temat aktualny .Ja też muszę być w pracy w poniedziałek. nr telefonu mam w profilu.Na wypad pisze się jeszcze oldmul z wawki i kolega z Radomia. Czterech to już prawie akurat.Po dzisiejszych rozmowach wychodzi na to że wyjazd w piątek jak najwcześniej .Ja niestety pracuję i nie ma przeproś najwcześniej oznacza wyjazd ok 14.Powrót w niedzielę na obiadokolację czyli +/- 18 Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ze mną i kolegą z Radomia plecaczki ślubne. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ja również zabieram ładniejszą połowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 zaliczone :) http://goo.gl/maps/KYMEQ Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Fajna trasa. Mogliście dojechać jeszcze do Strbske Pleso. Wracaliście tą samą drogą? Macie jakieś zdjęcia? Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 tak tam jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 oldmul robił fotki.Podeśle to wrzucę.Ta fota Ksylu to chyba z tych winkli za Limanową.Bajkowe te zakręty.Słowacja ma ten plus że mniejszy ruch niż u nas,Wracaliśmy tą sama trasą.Gdyby było więcej czasu poleciało by się w Starą Lubovlę.Jestem w tych terenach tak dwa razy do roku od wielu lat i ciągle coś znajduję nowego. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ten Rocket to jakiś taki "sztywny" w tych zakrętach ;) Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) eeee sztywny, rama z gumy przeca jest, w rekach sie zgina............te winkle robiłem jak jechalismy do Egeru przez Łysą Polanę. Jak sie zjedzie z Tatr to przez Słowacje jest kilka pasemek gor pooddzielanych zupelnie plaskim terenem. Jedziesz za Poprad i sie zaczyna. Płasko 5 kilometrow a pozniej trzeba sie przebic przez pasemko gor, za tym znowu 5km plasko i nastepne pasemko. Tak jest ze 4 razy. Przejazd przez te pasma dostarcza niezapomnianych wrazen. Fotka widokowa z jednego z nich.... a tu Łysa Polana.... co do ruchu na Słowacji to praktycznie go nie ma jesli akurat nie jedzie jakis Polak czy Wegier. Drogi zrobili wlasciwie dla nas bo tam nikt ich nie uzywa, martwy kraj, przykro patrzec....Do nas jak sie wjedzie to jest szok, ruch jak na Marszalkowskiej. Edytowane 4 Września 2012 przez Ksylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Widziałem Xylu, że sprzedjesz Rocketa. Co masz następnego w planach? 2.3 to już chyba max ;) Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 GieeS, jesli sprzedam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulim000 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam , wie któś kiedy będzie zakończenie sezonu motocyklowego w Radomiu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 W środku sezonu pytasz o zakończenie? :wink: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi