Droop Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 jest możliwośc pożyczenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Stałem się niejako odpowiedzialny za nie , ale wole żeby reszta się wypowiedziała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 tiiiiiaaaa...... to trzeba z kolegami przy piFku omówić. Oczywiście Droop stawia :icon_mrgreen: Jestem za :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 nic przeciwko nie mam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Nic tak nie wzmacnia pasji motocyklisty jak powrót do domu o 2 w nocy trasą 250km w ulewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 :banghead: ostatnio w naszych warunkach lepiej się sprawdzi skuter ale wodny :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: JoJo strasznie wcurwiony :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Nic tak nie wzmacnia pasji motocyklisty jak powrót do domu o 2 w nocy trasą 250km w ulewie Podziwiam Cie Muszka :notworthy: ... ale Ty masz Rombo :icon_twisted: więc noc i deszcz Ci nie straszne :icon_razz: O wielki nasz motocyklisto :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) z Rombo czuję się bezpieczniej one nie pozwalają szlifować mi dupą po asfalcie na wyjściu z zakrętu :)) Edytowane 17 Maja 2010 przez mucha56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 W dzisiejszym sezonie modne będą skutery :)) - wodne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 z Rombo czuję się bezpieczniej one nie pozwalają szlifować mi dupą po asfalcie na wyjściu z zakrętu :)) To się nazywa ZEJŚCIE :icon_twisted: .... na kolano :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Hej, co się dzieje z forum? PrzemoXX zamieścił wątek, którego nie widać. Zrobiłam to samo testowo i nic. Ooo jednak działa :) No cóż... nie zmienia to jednak faktu, że strasznie tu pusto no i że postu Przemka brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ufex Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Hej, co się dzieje z forum? PrzemoXX zamieścił wątek, którego nie widać. Zrobiłam to samo testowo i nic. Ooo jednak działa :) No cóż... nie zmienia to jednak faktu, że strasznie tu pusto no i że postu Przemka brak. wirtualne znajomości nie są zazwyczaj zbyt wylewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Jeszcze 3-4 dni i forum radomskie przestanie istnieć (ja widzę tylko 2 tematy prócz przyklejonych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Hej, co się dzieje z forum? PrzemoXX zamieścił wątek, którego nie widać. Zrobiłam to samo testowo i nic. Bo teraz ja jestem moderatorem :icon_twisted: cenzura zapanuje i koniec z pisaniem pierdół :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Na forum cisza bo wszyscy jezdza i szkoda czasu na pisanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi